Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplője, Petra, az Origónak mesélte el, hogy élete legborzasztóbb nyaralásán szakított a párjával.
Vágólapra másolva!

Dávid Petra, a Házasság első látásra szereplője idén már volt Barin nyaralni egy ismerősével, sőt, még tervez egy külföldi utat a szezonban mindenképp. Legborzalmasabb nyaralása még évekkel ezelőtt történt, mikor egykori párjával Barcelonába utaztak.

A barcelonai nyaralásunkon annyira összevesztünk, hogy másnapra vettünk egy repülőjegyet, és hazajöttünk.

Az exem akkor ott egy hisztériás rohamot kapott. Először azt mondta, hogy otthagy engem. Én annyira bánom, hogy nem mondtam azt, hogy oké...Csak úgy voltam vele, hogy nem fogok egyedül itt dekkolni. 

Ezt ma már megbántam, de már így alakult.

 Ha legközelebb ilyen előfordul, akkor már okosabb leszek. Az illetővel pedig soha többet nem találkoztunk" - vallotta be.

A személyi edzőként dolgozó Petra azt is megosztotta, hogy tengerpart függő, imád napozni és úszni. Spontán típusnak tartja magát, aki a legtöbbször nem is tervezi meg a nyaralását, azonban legtöbbször mediterrán helyre megy, mert imádja a forróságot. 

Dávid Petra
Fotó: Dávid Petra/Instagram

Új párja lehet

A műsorban ugyan nem találta meg a társát, azonban úgy tűnik, hogy végre rátalált a szerelem.Többször is megosztott a közösségi oldalán olyan fotókat, ahol a férfival látható: nemrég a strandon, kettesben romantikáztak, a titokzatos hódító pedig az ölében simogatta a személyi edzőként dolgozó lányt.

A TV2 sztárja korábban elárulta, hogy Noszvajon, egy véletlen folytán ismerkedett meg a férfival, és habár nem szeretne többet elárulni a magánéletéről, láthatóan jól érzi magát, és sodródik az árral.

Az az igazság, hogy egy ideje már ismerkedünk, nagyon helyes, és most arra is rá kellett jönnöm, hogy nekem igenis fontos, hogy valaki kisportolt legyen.

Egyelőre nem szeretnék sokat nyilatkozni erről, bár hosszú idő óta nem került hozzám senki ennyire közel - magyarázta még korábban.

A Házasság első látásra szereplője nemrég ismét egy közös fotót posztolt a titokzatos idegennek, akinek az arcát egyelőre még mindig homály fedi.

A képen a pár egymás kezét fogja, ami azt jelenti, hogy egye biztosabb, hogy a sztárra ismét rátalált a szerelem.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről