Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán északnyugat felől egyre vastagabb fátyolfelhőzet érkezik, egyre kevesebb napsütés lesz – írja a Köpönyeg.hu. Csapadék nem alakul ki. Reggel mindössze +2 fok körül alakul a hőmérséklet, így több helyen lehet talaj menti fagy.

Délután 13–17 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön erősen felhős időre van kilátás, elszórtan záporokkal. Délelőtt a DNy-i, délután az ÉNy-i szél élénkül meg. 15–20 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Pénteken az erős, olykor viharos ÉNy-i szél hatására csökken a felhőzet, csak futó zápor fordul elő. Reggel 5, délután 13 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szombaton változóan felhős idő valószínű, záporra kicsi az esély. A hideg reggelt követően 13–18 fok közé kúszik a hőmérő higanyszála.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 12. az év 102. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 263 nap van hátra.

Ma a Gyulákat köszöntjük.

A Gyula régi magyar férfi személynév, ami a török eredetű gyula méltóságnévből ered, mely a török jula (fáklya) szóból származik. A honfoglalás korában az ország második főméltóságát nevezték így. A nevet már 1795-ben tévesen, de szándékosan azonosították a latin Julius névvel. Így lett a név női megfelelője a Júlia.

Távkapcsoló

A Szulejmán ellen a TV2 a Kegyetlen játékok második részét küldi, a Viasat6 pedig az Ómen ihlette sorozattal, a Damien: A sátán kegyeltjével támad. A Mozi+-on a Nagy durranás 2-vel tölthetjük önfeledten az estét, ha azonban egy titkos összeesküvés részleteiben merülnénk el, kapcsoljuk 19.50-kor az AMC-re Az árulóra. Ha inkább Franciaországot csodálnánk meg madártávlatból, az OzoneNetworkön a helyünk.

Heti mozipremierek

  • Halálos iramban 8
  • Amerikai pasztorál
  • Bébi úr
  • Örök szerelem
  • Pingvinek vándorlása 2
  • Nyuszi suli
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről