Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán eleinte marad a változóan felhős, részben napos idő; majd késő délutántól ÉNy felől erősen megnövekszik a felhőzet, és ÉNy felől záporok, zivatarok alakulhatnak ki - írja a Köpönyeg.hu. A DNy-i szél erős marad.

19 és 25 fok közötti kellemes meleg valószínű.

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is. ÉNy-on néhol a 10 fokot sem éri majd el a hőmérséklet csúcsértéke, máshol még 14-21 fok ígérkezik. A változó irányú szél erős lesz.

Pénteken estig borús időre van kilátás újabb csapadékkal, az estétől csökken a felhőzet. Sokfelé lesz erős, néhol viharos az ÉNy-i légmozgás. 12 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Szombaton tovább szakadozik a felhőzet, több órára kisüt a nap. A gomolyfelhőkből futó zápor alakul ki. 10 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 26. az év 116. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 249 nap van hátra.

Ma az Ervineket köszöntjük.

Az Ervin germán eredetű férfinév, jelentése had(sereg)+barát. A név első eleme több germán szóból is származhat, amiknek a jelentése lehet még becsület, örökség, vadkan. Női párja: Ervina.

Távkapcsoló

A Szulejmán ellen a TV2 Channing Tatum és Matthew McConaughey vetkőzös filmjét, a Magic Mike-ot küldi, a Cinemaxon pedig indul a Ku'damm 56 című német minisorozat. A Prime-on folytatódik az NCIS: Los Angeles, az MTV-n indul az Exszel szemben ötödik évadja, az OzoneNetworkön 20.00-kor elölről kezdődik az Atlasz 4D.

Heti mozipremierek

  • Szafari
  • A tökéletes gyilkos
  • Bye Bye Man - A Rettegés Neve
  • A Kör
  • Elveszve Párizsban
  • 6,9 a Richter-skálán
  • Lengemesék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről