Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken újabb csapadéktömb érkezik északnyugat felől, ezért estig erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé számíthatunk esőre – írja a Köpönyeg.hu. Továbbra is erős, több helyen viharos lesz a légmozgás.

11 fok körüli értékeket mutatnak majd a hőmérők.

Szombaton csökken a felhőzet, többórás napsütés és megnövekvő gomolyfelhőzet valószínű. Zápor még előfordul. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap ragyogó napsütésre van kilátás, kevés felhőzettel. 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 7. az év 97. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 268 nap van hátra.

Ma a Hermanokat köszöntjük.

A Herman férfinév a germán Hermann névből származik, amelynek jelentése hadsereg + férfi. Női változata: Hermina.

Távkapcsoló

A hétvégét kezdhetjük a Showder Klub humoristáival, 22.35-kor indul ugyanis az újabb évad az RTL Klubon, de választhatjuk a Mamma Mia!-t is a TV2-n. A Duna TV-n jön A séf című vígjáték, az HBO-n folytatódik Tom Hardy sorozata, a Tabu, a Prime a Testcserével készül.

Szombaton a TV2 a Transformers: A bukottak bosszúját adja este, az RTL Klubon a Delfines kaland 2. fog menni ellene. A Viasat3-on A Karib-tenger kalózaiból érkezik a második film, a Duna TV-n pedig egy magyar klasszikus, A miniszter félrelép kerül képernyőre.

Vasárnap A Nagy Duett napja a TV2-n, az RTL Klub A nemzet aranyát küldi ellene, a Viasat3-on pedig a Másnaposokon nevethetünk nagyokat 21 órától. A Duna TV-n jön a Magyarország, szeretlek!, majd folytatódik a Kártyavár, de az OzoneNetwork jóvoltából 21 órakor azt is megtudhatjuk, mit csinált Harry herceg az Déli sarkon.

Heti mozipremierek

  • Brazilok
  • Power Rangers
  • Tejben, vajban, szerelemben
  • Vén rókák
  • Rég nem szerelem
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről