Téglával verte élettársa fejét, elvágta a torkát, aztán nézte ahogy meghal

Vágólapra másolva!
Tíz évre ítélték azt az asszonyt, aki a vád szerint előre kitervelten, különös kegyetlenséggel megölte élettársát. A bíró az indoklásában azt mondta, a nő az emberöléssel az egyik legsúlyosabb elkövethető bűncselekményt hajtotta végre, ezért a szigorú büntetés. Igaz azt is elismerte, hogy a gyilkosságban nagy szerepet játszott, hogy a meggyilkolt férfi rendszeresen ivott, és nem dolgozott.
Vágólapra másolva!

A személyiségzavarban szenvedő asszony, 2004 óta rendszeres pszichiátriai kezelés alatt állt. A férje három éve halt meg, két kisgyerekét nem sokkal ezután bentlakásos iskolában, illetve óvodában küldte.

Közvetlenül ezután ismerkedett meg későbbi élettársával az interneten.

Néhány hét ismeretség után, oda is költözött hozzá a férfi.

Kapcsolatuk azonban hamar megromlott, miután a férfi elkezdte váltogatni munkahelyeit. Egy évvel a megismerkedésük után a férfi már nem is dolgozott, és rendszeresen ivott. Emiatt sokszor veszekedtek.

Az asszony – mivel élettársa nem akart elköltözni– kilátástalannak látta a helyzetét.

Ezért kitalálta, hogy álmában leszúrja a férfit.

Ezt el is mondta a barátnőjének, aki megpróbálta erről lebeszélni.

Ennek ellenére elhatározta, hogy a nála sokkal erősebb férfit leitatja, ezért vett egy üveg vodkát és narancslevet. Azt mondta élettársának, hogy üljenek ki az udvarra iszogatni. Ez meg is történt, és miután 6 deci, narancslébe kevert vodkát megivott, elaludt. Az asszony, aki csak narancslevet ivott, előbb egy téglával kétszer, aztán a vodkás üveggel még többször fejbe vágta.

Miután az üveg széttört, a kezében lévő üvegdarabbal elvágta a nyakát bal és jobb oldalon is, majd a haldokló férfit székestől feldöntötte, és ott maradt mellette, amíg az életjelt adott.

A gyilkosság után több órát töltött a házban, aztán a barátnőjéhez ment, akinek mindent elmondott.

Végül mindketten a rendőrségre mentek, ahol beismerő vallomást tett.

A bíróság mai ítélete jogerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!