A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Az árokban kötött ki egy rendőrök elől menekülő sofőr

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Akció Alosztályának munkatársai szolgálatteljesítésük során 10 óra körül figyeltek fel az eltulajdonított Audira. A járőrök intézkedés alá akarták vonni a lopott járművet, ami nem állt meg. A szolgálati gépkocsival - megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes alkalmazásával - a járművet követni kezdték, ezt követően az autó egy útkereszteződésben árokba hajtott. A személygépkocsiból a sofőr kiugrott és a helyszínről elmenekült. Utasát, a 25 éves B. Tibor helyi lakost az Akció Alosztály járőrei elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, majd a férfit átadták a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársainak.
Vágólapra másolva!
A dabasi rendőrök jelezték a Kecskeméti Rendőrkapitányságnak tegnap reggel, hogy  elloptak Tatárszentgyörgyről  egy Audi 80 típusú autót, amivel feltehetően Kecskemétre tartanak. A kocsitolvajokat rövid időn belül el is kapták a rendőrök.
Vágólapra másolva!

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Akció Alosztályának munkatársai tegnap délelőtt 10 óra körül figyeltek fel Tatárszentgyörgyről ellopott Audira - írja a police.hu.

A járőrök igazoltatni akarták a sofőrt, de az nem állt meg.

A rendőrök üldözőbe vették a lopott kocsit, ami végül egy útkereszteződésben árokba hajtott.

Az autót vezető férfi kiugrott a kocsiból és elfutott a helyszínről.

Forrás: Police.hu

Az autó utasát, egy 25 éves helyi férfit az Akció Alosztály járőrei elfogták és a Kecskeméti Rendőrkapitányságra vitték, majd átadták a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársainak.

A járőrök Kecskemét belvárosában még aznap éjjel elfogták a 30 éves tatárszentgyörgyi férfit, aki a lopott kocsit vezette. Kiderült az is, hogy több Kecskemét környékén történt bűncselekményhez is köze van, ezért a nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztették előzetes letartóztatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!