Meztelen gyerekfotókat próbált venni egy férfi

Vágólapra másolva!
Pénzt kínált gyerekek meztelen fotóiért cserébe egy magát nőnek álcázó férfi egy Szentlőrinc mellett élő anya szerint. A nő azt mondta a TV2 hírműsorának, a Tényeknek, hogy a pedofil képeket kért az ő gyerekeiről is, cserébe sok pénzt ajánlott. Az volt a kérése, hogy fényképezze le a kicsiket fürdés közben. A nő 13 másik anyáról tud, akinek szintén hasonlókat írt a pedofil férfi.
Vágólapra másolva!

Az interneten ajánlott pénzt egy magát nőnek mondó férfi az egyik Szentlőrinc mellett élő asszonynak. Azt kérte, hogy fürdetős képeket küldjön, mert azért még több pénzt adna.

- mondta a Tényeknek a nő, Krécsó Ibolya. Ekkor meg akarta vele szakítani a levelezést, de többen tanácsolták neki, hogy inkább buktassa le a magát Edinának nevező pedofilt.

A nő az egyik rászorulókat segítő csoportban kért segítséget, ruhákat szeretett volna gyerekeinek. Azt mondja a pedofil ott találta meg, fotózást ajánlott, azonban egy idő után ez gyanús lett neki. Később azt is megtudta, hogy nőnek adja ki magát a fotós, azonban valójában férfi.

Krécsó Ibolya azt mondja, körülbelül tizenhárom másik anyával beszélt, akinek szintén írt a pedofil férfi.

Egy másik anya azt mondta a Tényeknek, őt is az interneten, ugyanezen a csoporton keresztül találta meg ez a pedofil, azonban ő egyből letiltotta.

- mondta.

A Szentlőrinc mellett élő anya az eset miatt bejelentést tett a rendőrségen, azonban azt állítja, ott azt mondták neki csalja el magához a pedofilt, amikor a gyerekek óvodában vannak, és akkor szóljon neki. A rendőrség azt írta a Tényeknek, hogy a jogsértés nem volt megállapítható, és határozottan cáfolják, hogy bárkit is csalinak használnának.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!