A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Szentendre karnevállal búcsúztatja a telet

Vágólapra másolva!
Fergeteges karnevál lesz Szentendrén a hétvégén.
Vágólapra másolva!

A március 2-3-i hétvégén Szentendre fergeteges karneváli hangulattal búcsúztatja a telet. A város mediterrán belvárosának utcáit a velencei karnevál hangulatát idéző maskarások lepik majd el. Lesz minden, ami elengedhetetlen a farsangoláshoz: maskarások, farsangi fánk variációk, fánksütő workshopok, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás, gyerekprogramok, gasztronómiai vásár.

Forrás: Szentendre

A Fő téri nagyszínpadon első este a Barrio Latino lép fel, vasárnap a Vegas Showband koncertje zárja a karnevált, csodás fényfestés kíséretében. A rendezvény legnépszerűbb és leglátványosabb programeleme a szombat esti fáklyás-álarcos felvonulás, melynek keretében pazar, látványos tűzzsonglőr produkciót láthatnak az érdeklődők a Duna-parton.

Hogy a gyerekek is ujjongva örvendezzenek a háromnapos Szentendrei Karnevál télbúcsúztató eseményeinek, a szervezők álarc készítéssel, kézműves foglalkozásokkal, gyerekkoncertekkel, és balkáni táncházzal készülnek számukra. Sőt, a szentendrei óvodások farsangoló műsorát sem szabad kihagyni!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!