A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Egyedülálló rendezvény lesz Budapesten

Vágólapra másolva!
Egyedülálló rendezvényt tartanak szombaton, mely során a hazai SUP-os társadalom apraja-nagyja a Római parttól a Kopaszi-gátig evezi keresztül a fővárost. A SUP túrákat szervező Kiteline „mindenese", Duska Várkony kiemelte, hogy várják azokat is, akik még sosem eveztek álló szörfön, hiszen rövid idő alatt elsajátítható használata. „Az indulás előtt rövid oktatást és gyakorlást tartunk a résztvevők számára a helyszínen" – tette hozzá.
Vágólapra másolva!

Családoknak is

A gyerekesek számára is kiváló kikapcsolódás a SUP-ozás, hiszen egy deszkán két ember is biztonságosan tartózkodhat. Hivatalosan nincsen sem felső, sem alsó korhatár, de a tapasztalatok szerint a 8-9 évesnél fiatalabb gyerekek megunják a kétórás programot.

Forrás: Origo

Közös szelfizés a Parlament előtt

Egyedülálló élmény a budapesti hidak alatt átcsorogni SUP-al – húzta alá a Duska Várkony, kiemelve, hogy a rendezvény vitathatatlan fénypontja a közös szelfizés a Parlament előtt. Aki esetleg csak idáig bírja, az sem probléma, hiszen a biztonságot szavatoló kísérőhajók egyike el tudja vinni a túra végállomására – tette hozzá.

Regisztráció és további részletek a Budapest SUP honlapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!