A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már meg is volt az ellenzéki casting szereplőinek első közös fellépése

Vágólapra másolva!
Már meg is volt a szánalmas ellenzéki casting szereplőinek első közös fellépése: Karácsony Gergely kénytelen volt találkozni az őt hátba szúró Gyurcsány Ferenc jelöltjével, Kálmán Olgával és a Momentum jelöltjével, Kerpel-Fronius Gáborral. Egy csekély érdeklődés mellett megtartott tüntetésen jöttek össze.
Vágólapra másolva!

A casting résztvevői most az Alkotmánybíróság előtt tüntettek, ismét bizonyítva a régóta ismert igazságot: a baloldal csak akkor hivatkozik a jogra, ha nekik ad igazat. Karácsonynak, Kálmánnak és Kerpel-Froniusnak most azzal volt baja, hogy az Alkotmánybíróság szerint sem alaptörvény-ellenes az a törvény, amivel a kormány a hajléktalanokat az utcák helyett a hajléktalanszállókon helyezi el.

A tüntetésen a szokásos ellenzéki gondolattalanság tombolt.

Jellemző, hogy Karácsony Gergely például a Star Warsra utalva próbált szellemeskedni a „sötét oldalról”, majd olyan mélyenszántó gondolattal folytatta, hogy „Budapest vagy mindannyiunké, vagy egyikünké se”.

A bukott tévés, Kálmán Olga még ezt is tudta fokozni, mert így kezdett: „Én csak egy dolgot mondanék: emberek.”

A lényeg, persze, nem is az volt, hogy mit mondanak, hanem hogy egyszerre álltak egy színpadon. Bár a céljuk nyilván nem ez volt, de ismét megmutatták, mennyire nevetséges is az új, ezúttal fővárosi ellenzéki casting.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!