Barátja szerint részeg és dühös volt a nő, akit elgázoltak az autópályán

halálos gázolás, M3-as autópálya
Vágólapra másolva!
Veszekedett a barátjával, ezért szállhatott ki az autóból a gázolás előtt az a fiatal nő, akit tegnap hajnalban gázoltak halálra az M3-as autópályán. Legalábbis ezt állítja a barátja. Nem ő jelentette be, hogy holttest fekszik az autópályán. 
Vágólapra másolva!

A rendőrségre tegnap reggel érkezett bejelentés arról, hogy

egy holttestet találtak az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán.

Egy Budapestről Mogyoród felé tartó autó ütötte el. Kiderült, hogy a baleset hajnali 1 óra 10 perckor történt a 11-es kilométernél. A sofőr pedig, aki elgázolta az úttesten sétáló 26 éves nőt,

nem állt meg, hogy segítsen, hanem továbbhajtott.

A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Forrás: Police.hu

A balesetben letört az autó visszapillantó tükre. Ez vezette el a rendőröket a vétkes sofőrig, akit a lefoglalt kamerafelvételek alapján felismertek.

A 20 éves gyömrői V. Martint 2019. január 2-án délelőtt fogták el az otthonában.

Az udvaron a férfi autóját is megtalálták, és lefoglalták. A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

Hogyan került egy gyalogos az autópályára?

Autópályán még biciklizni sem lehet, gyalogolni pedig pláne nem.

Kérdéses, miért sétált az a nő egy olyan úton, ahol az élete minden pillanatban veszélyben volt, és vajon hogy került oda. A Blikk szerint ők tudják választ. Azt írták, a balesetet egy veszekedés előzte meg. A nő autóban ült, és egy koncertről tartott hazafelé a barátjával, amikor valamin összekaptak. Ők úgy tudják, hogy a sofőr, vagyis a pár férfi tagja lehúzódott az út szélére, hogy tisztázzák a helyzetet. Ekkor történt az, hogy a nő hirtelen kikapta a slusszkulcsot a helyéről, és kiszállt.

Forrás: Origo

írták.

Ezt mondhatta a férfi a rendőröknek, ezt idézhette a lap. A férfi azt állította, hogy ő nem látta, mi történt a nővel ezután. Azt is mondta, hogy elgázolt párja részeg volt, ezért szaladgálhatott az autók között, ahelyett, hogy

Valójában nem tudni, hogy így történt-e. Az egyetlen tény, hogy nem a férfi jelentette be a rendőrségen, hogy a barátnője meghalt, hanem egy éppen arra járó sofőr mondta el, hogy egy holttest fekszik az úton. A férfi azt állította, hogy vele egy rendőr közölte, mi történt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!