A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Különleges videóval emlékezik meg Azbej Tristan Trianonról

Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára.
Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért, és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára.
Vágólapra másolva!
Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkár különleges videóval emlékezik meg a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójáról. Az államtitkár nemcsak a Miniszterelnökség államtitkáraként emlékezett meg a trianoni évfordulóról, hanem a XII. kerületi KDNP elnökeként is.
Vágólapra másolva!

A Facebook-videóban felbukkanó XII. kerületi utcanevek érdekessége, hogy ezek az utcák határon túli településekről és nevezetességekről lettek elnevezve, Azbej Tristan és a KDNP ezzel is fejet hajt az elcsatolt területek és honfitársak előtt.

– ezzel a Széchenyi Istvántól származó idézettel osztotta meg a videót az államtitkár. Az idézet felvillanása előtt a XII. kerületi KDNP a Normafánál lévő Erzsébet-kilátóra szervezett gyertyagyújtását láthatjuk, amelyen Azbej Tristan is részt vett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!