A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Orbán Viktor a szlovák parlament elnökét fogadta - képek

Orbán Viktor, Boris Kollár, Szlovákis, házelnök
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor fogadta a Magyarországra látogató Boris Kollár szlovák házelnököt. A találkozóról a miniszterelnök több fotót is megosztott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A V4-együttműködés, a nemzeti érdekek képviselete, a családpolitika és az illegális bevándorlás ügyében is egyetértés volt Orbán Viktor miniszterelnök és Boris Kollár, a szlovák törvényhozás elnöke között kettejük budapesti tárgyalásán - tájékozatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden.

A Karmelita kolostorban tartott egyeztetésen elhangzott:

Magyarország és Szlovákia egyaránt érdekelt az Európai Unió sikerében, ám továbbra is ki fognak állni a nemzeti érdekek és a tagállamok szuverenitása mellett.

A két politikus között nézetazonosság volt abban, hogy az illegális migrációval kapcsolatban zéró toleranciát kell alkalmazni. A szlovák parlamenti elnök példaértékűnek nevezte a magyar kormány családpolitikáját. Mindketten aláhúzták annak fontosságát, hogy az Európában példátlanul sikeres visegrádi együttműködést meg kell őrizni, sőt erősíteni érdemes - mondta a sajtófőnök.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!