A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Haraggal és megvetéssel találkozik VV Fanni feltételezett gyilkosa

B.L. emberölés bűntette, VV Fanni, Novozánszki Fanni, 2020.01.07.
Vágólapra másolva!
A legtöbb ember szemében gyűlöletet, megvetést lát, amikor utcára lép az a férfi, aki a vád szerint megölte VV Fannit – írja a Bors. A férfi azt is mondja, úgy érzi, az emberek gyilkosnak hiszik, és ez nagyon megviseli.
Vágólapra másolva!

VV. Fanni feltételezett gyilkosa jelenleg háziőrizetben van, naponta három órára hagyhatja el az otthonát hetente egyszer.

Fotó: Polyák Attila - Origo

mondta a Borsnak a férfi nagybátyja, egyben korábbi ügyvédje, Brodmann Péter.

VV Fanni 2017. november 20-án tűnt el. A lakópark biztonsági kamerája felvette, ahogy

B. László leviszi a lépcsőn az élettelen testét és berakja a kocsijába.

A rendőrség mindent megtett, hogy megtalálja a halott lányt. Keresték a Dunában, a Balatonban és egy hatalmas erdőben is Veszprém és Budapest között. Számtalan lehetőség szóba jött azzal kapcsolatban, hogyan tüntethette el a holttestet a gyilkossággal vádolt férfi. Ezek között egészen extrém megoldások is megfogalmazódtak, olyanok, mint, hogy megetethette vaddisznókkal, vagy odaadta a holttestet egy olyan bűnszervezetnek, amelynek tagjai pénzért cserébe elégethették egy krematóriumban.


Bármi is történt, egy biztos, VV Fannit mostanáig nem sikerült megtalálni.


A vád azzal érvel, hogy a férfinak anyagi problémái voltak és Fannitól akart pénzt szerezni, aki viszont találkozni sem akart vele. Ezért eldöntötte, hogy ha kell, akkor erőszakkal is, de pénzt szerez tőle.

Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják. Forrás: Blikk

B. László a nő eltűnése után arra keresett rá a telefonján, hogy melyik országokból nincs kiadatás Magyarországra. Egy Közép-Amerika keleti partján, a Karib-tenger mellett lévő kis ország, Belize fővárosát nézte ki, ahol szabad szobákat nézett 2017. november 30. és december 30. közötti időszakra egy fő részére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!