Hollik István koronavírusos

Hollik István
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
Hollik István koronavírustesztje pozitív lett - a Fidesz kommunikációs igazgatója ezt maga jelentette be a közösségi oldalán. Emiatt karanténba vonul, és a karantén szabályait betartva otthonról fog dolgozni.
Vágólapra másolva!

Hollik István a Magyar Nemzetnek azt mondta, szerencsére már nem mutat tüneteket, és rendkívül enyhe lefolyású volt nála a betegség. Hozzátette, két hétig otthon marad, és mindenben betartja a hatóságoknak a házi karanténra vonatkozó előírásait.

A Miniszterelnökség csütörtök reggel közölte, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes szerdától mindketten hatósági karanténba kerültek, miután egy múlt hét szombati szabadtéri rendezvény egy résztvevőjének koronavírustesztje pozitív lett.

- közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója. A Magyar Nemzet azt írja, a rendezvényen Hollik István kezet fogott a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és helyettesével.

Hollik István a Tranzit szervezőbizottságának egyik tagja is, így az ő fertőzöttsége miatt döntöttek úgy, hogy elmarad az idei Tranzit fesztivál, amelyen pénteken Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!