Vágólapra másolva!
A Premier League hetedik fordulójában a Chelsea 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Nottingham Forest ellen. A meccs végén botrányos jelenetek zajlottak, a két csapat játékosai között tömegverekedés robbant ki.

A Chelsea nagy fölényben játszott a Nottingham Forest ellen a Stamford Bridge-en, mégis a vendégcsapat szerzett vezetést Wood révén az 50. percben, igaz, az egyenlítésre nem kellett sokat várni. Hét perccel később az előző fordulóban mesternégyest szerző Palmer passzolt Maduekéhez, aki a 16 jobb csücskétől befelé cselezett, majd a jobb alsó sarokba lőtt. A 77. percben Ward-Prowse megkapta a második sárga lapját, így emberelőnybe került a Chelsea. Enzo Maresca csapata küzdött a győzelemért, de hiába játszott 20 percet emberelőnyben, nem tudta megszerezni a három pontot.

A meccs végéhez érve botrány tört ki a pályán, miután Neco Williams a Chelsea edzőjéhez, Enzo Marescához lökte Marc Cucurellát. 

Pillanatok alatt tömegjelenet alakult ki, egymást lökdösték a játékosok és a stábtagok, a londoniak csatára, a már lecserélt Nicolas Jackson az egyik ellenfelét arcon is ütötte.

A játékvezető végül lecsillapította a kedélyeket, de a hírek szerint a Chelsea 25 ezer fontos büntetésre számíthat a Stamford Bridge-en kirobbant balhé miatt.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!