A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3

Orbán Viktor: Szigorú határvédelmi intézkedéseket rendeltünk el - videó

Orbán Viktor a határvédelmi munkacsoport ülésén, 2020.08.29.
Budapest, 2020. augusztus 29. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (középen) a határvédelmi munkacsoport ülésén a Belügyminisztériumban 2020. augusztus 29-én. A kormányfő mellett balról Pintér Sándor belügyminiszter. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
Megtartotta első őszi ülését a határvédelem kérdésével foglalkozó munkacsoport, számolt be róla a miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.
Vágólapra másolva!
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (középen) a határvédelmi munkacsoport ülésén a Belügyminisztériumban 2020. augusztus 29-én. A kormányfő mellett balról Pintér Sándor belügyminiszter. Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

"Megtartotta első őszi ülését a határvédelem kérdésével foglalkozó munkacsoport, úgy döntött tegnap a kormány, hogy az ajtónkon kopogtató második hullám megfékezése érdekében komoly intézkedéseket kell hoznunk.

ezeknek a technikai részleteit áttekintettük. Képesek vagyunk arra, hogy ha összefogunk, mint tettük a vírus első hullámakor, akkor a második hullámot meg tudjuk fékezni. Most még időben vagyunk." - mondta a videóban Orbán Viktor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!