Azzal fenyegette élettársát, hogy levágja a fejét

rendőrség, rendőrautó
Vágólapra másolva!
Zaklatás miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki 2019 decemberében egy Kiskunhalas környéki községben egy baltával hadonászva többször azzal fenyegette meg a volt élettársát, hogy levágja a fejét.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy pár 2019 júliusában szakított a férfi állandó részegeskedése és kábítószerezése miatt, de ezután is ugyanabban a házban éltek egy Kiskunhalas környékén lévő községben. A férfi a kapcsolat alatt is, de a szakítás után is gyakran volt agresszív a nővel. Bódult állapotban többször halálosan megfenyegette, de tavaly év végéig a nő sosem jelentette fel a férfit. 2019 novemberében, amikor a nőnek új kapcsolata lett,

a férfi életveszélyes fenyegetései mindennapossá váltak.

A nő félelmében, kicsi gyermekével együtt, új párja szüleihez költözött. A régi házukba csak alkalmanként tért vissza.

December 22-én reggel a részeg és drogos férfi újból megfenyegette volt élettársát.

Közölte, hogy le fogja vágni a fejét.

A nő félelmében magához vett egy favágásra használt fejszét és kiszaladt az udvarra. A férfi üldözni kezdte, miközben továbbra is a megölésével fenyegette.

Forrás: Police.hu

Mikor utolérte, egyik kezével megragadta a nő torkát,

miközben elvette tőle a fejszét és folytatta az üvöltözést. Trágár szavakkal szidta és ismét azt kiabálta, hogy levágja a fejét.

Hogy a szavainak nyomatékot adjon, fel is emelte a fejszét, amivel végül nem ütött, csak fenyegetően hadonászott. Időközben megjelent a nő új párja, aki kicsavarta a férfi kezéből. A nő betelefonált a rendőrségre.

Amikor a férfi meglátta a rendőröket, nagyon ideges lett. Megint fenyegetőzni kezdett, aztán elmenekült a helyszínről. A közelben fogták el a rendőrök. Az agresszív támadó még akkor sem hagyta abba, amikor bevitték a kapitányságra. Amikor az épületben meglátta a nőt, odakiáltott, hogy

A nő nem sérült meg, de a zaklatás miatt kérte a férfi megbüntetését.

A büntetett előéletű támadó egy felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt követte el a bűncselekményt.

Az ügyész végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott a zaklatás miatt és azt, hogy tiltsák el a közügyektől. Emellett azt szeretné elérni, hogy a felfüggesztett büntetés végrehajtását is rendeljék el a férfival szemben, akinek a sorsáról a Kiskunhalasi Járásbíróságon döntenek majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről