Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A baloldal fejezze be a halálkampányt!

Nacsa Lőrinc, KDNP-s képviselő
Budapest, 2018. november 28. Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata képviselő felszólal a 2021-re tervezett országos népszavazásról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. november 28-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Fejezzék be a halálkampányt és ne használják eszközként ehhez a vendéglátósokat! - szólította fel a baloldalt a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.
Vágólapra másolva!

Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy a vendéglátósokat jogszabályellenesen kinyitásra biztató szervezkedés mögött a Gyurcsány-lista egyik embere áll. Közölte:

lebuktak, mert kiderült, hogy igazából nem civilek, hanem baloldali politikai aktivisták, és a Facebook-csoportot is ők indították.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta: a Gyurcsány-koalíció eszközként használja az így is nehéz helyzetbe került vendéglátósokat, csak azért, hogy a kormányt támadja.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzátette, hogy

a baloldal eddig is ezt csinálta, nem a vírus, hanem a kormány ellen küzdött.

Most is felelőtlenek, amikor a szabályok megszegésére buzdítanak - emelte ki.

Úgy fogalmazott, hogy a baloldal politikai érdekei miatt veszélybe sodorja az emberek egészségét és az eddig elért eredményeket. Nacsa Lőrinc szerint azért csinálják ezt, mert úgy gondolják, hogy minél tovább tart a járvány, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről