Marine Le Pen pártja is csatlakozik a Patrióták Európáért frakcióhoz

Marine, Le, Pen, Parlamenti, választások, Franciaországban, 2024. június 30.,
Marine Le Pen, leader of National Rally, arrives at the party headquarters following voting during the first round of legislative elections in Henin-Beaumont, France, on Sunday, June 30, 2024. Le Pen's National Rally was on track to dominate the first round of France's legislative election, dealing a major blow to President Emmanuel Macron and setting the stage for a far-right party to control the country's government for the first time in its modern history. Photographer: Cyril Marcilhacy/Bloomberg via Getty Images
Fotó: Photographer: Cyril Marcilhacy/Bloomberg via Getty Images
Vágólapra másolva!
Jordan Bardella, a párt elnöke a választásokat követően bejelentette, hogy a francia Nemzeti Tömörülés is csatlakozik a Patrióták Európáért frakcióhoz, mellyel a tagok száma már kilencre nőtt. Hidvéghi Balázs úgy látja, a bővülés itt még nem állt meg.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs a következőket írta Facebook-bejegyzésében:

Marine Le Pen pártja, a francia Nemzeti Tömörülés is csatlakozik a Patrióták Európáért frakcióhoz! A hírt Jordan Bardella, a párt elnöke jelentette be. Ezzel már kilencre nőtt a tagok száma és még nincs vége! Brüsszel végre meg fogja hallani az emberek hangját!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!