Hollik István: A vakcinának nincsen ideológiája, politikai nézete, csak megbízhatósága és hatékonysága

koronavírus, vírus, járvány, maszk, arcmaszk, védőmaszk, védőfelszerelés, Budapest, 2021, január, tél,
Vágólapra másolva!
A vakcinának nincsen ideológiája, politikai nézete, a vakcinának csak megbízhatósága és hatékonysága van - emelte ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton a közösségi oldalán megosztott videójában. Kitért arra is, hogy a baloldal pártpolitikai érdekeikért ismét szembefordul a magyar emberek érdekeivel, folytatják a halálkampányt.
Vágólapra másolva!

Hollik István emlékeztetett, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Moszkvában bejelentette, hogy

a magyar hatóságok által engedélyezett, Oroszországban gyártott vakcina szállítása megindulhat Magyarországra.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fotó: Hirling Bálint - Origo

Úgy fogalmazott, hogy ma már egyre több uniós ország számára válik világossá, hogy a brüsszeli vakcinabeszerzés megbukott, az uniós országok vezetői egyre élesebben kritizálják az oltóanyag-beszerzés akadozását.

Angela Merkel kancellár nemrég azt is bejelentette: a németek támogatják az orosz vakcina európai engedélyezését - mondta, hozzátéve, hogy a magyar baloldal az első pillanattól támadja a többoldalú vakcinabeszerzést, és a magyar szakhatóságokat.

Hollik István hangsúlyozva, hogy a járvány ellen csak a tömeges oltás jelent megoldást, azt mondta: az oltóanyagok megbízhatóságát és hatékonyságát a magyar szakemberek szigorúan ellenőrzik.

Azonban a baloldal még ezt is támadja, a vakcinákkal kapcsolatban hangulatot keltenek és bizalmatlanságot akarnak teremteni, amivel ráadásul az engedélyezést végző magyar szakemberek munkáját is támadják, mert úgy gondolják, minél rosszabb az országnak, annál jobb a baloldalnak - tette hozzá.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint

a baloldal a pártpolitikai érdekeikért ismét szembefordul a magyar emberek érdekeivel, és folytatják a halálkampányt, amit a magyar baloldal újabb mélypontjának nevezett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!