A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Amit csak tudott ellopott egy mosonmagyaróvári férfi

Vágólapra másolva!
Az ügyészség 23 bűncselekmény miatt emelt vádat egy 23 éves mosonmagyaróvári férfi ellen, aki többek között, kocsikat, pénztárcákat és egyéb értéktárgyakat lopott el több helyről.
Vágólapra másolva!

A 23 éves férfi 10 hónap alatt 23 bűncselekményt követett el, amikkel 2,5 milliós kárt, valamint 600 ezer forintos rongálási kárt okozott.

Többször is bement különböző telephelyekre, ahonnan autókat lopott el, amikben legtöbbször benne volt a kulcs. A férfi a lopott autókat többször is összetörte, majd otthagyta és elmenekült.

Előfordult olyan is, hogy egy panzió nyitva hagyott szobájába surrant be, ahonnan ellopta a vendégek tárcáját. Máskor egy gyümölcsösstandról lopta el az eladó övtáskáját benne 1 millió Ft-tal.

Egy helyi általános iskolába is betört, ahonnan laptopot és csokit lopott. Ezen kívül pénzváltóba, étterembe, varrodába is betört, ahonnan telefonokat, elektronikai cikkeket, készpénzt lopott el.

A letartóztatásban lévő férfit az ügyészség lopással, rongálással és más bűncselekményekkel vádolja, amiért akár 7,5 év börtönbüntetést is kaphat. A férfi legtöbbször egyedül lopott, de volt hogy társakat is szerzett, az ügyészség ellenük is vádat emelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!