A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Így menekül a kérdések elől Karácsony Gergely - videók

Karácsony Gergely kocsiba ül mobiltelefon
Vágólapra másolva!
Bár Karácsony Gergely pár hónappal ezelőtt arról beszélt, hogy egy olyan országot szeretne, ahol az újságírók szabadon kérdezhetnek, ha valódi kérdésekkel találkozik, akkor gyorsan elmenekül. Mutatjuk a legnagyobb futásait.
Vágólapra másolva!

Válaszadás helyett inkább (ismét) elmenekült Karácsony Gergely, amikor az Origo riportere állítólagos nyelvvizsgájáról kérdezte szerdán. A baloldali főpolgármester és kampánya az elmúlt hetekben teljesen összeomlott, amit jól mutat: kollégánknak arra az egyszerű kérdésére sem tudott segítség nélkül válaszolni, hogy mit vár a magyar labdarúgó-válogatottól az Eb-n.

Karácsony korábban egy budapesti protokolleseményen zavarában áthajtott biciklivel a piroson, mert ott sem akart válaszolni egy kérdésre.

Arra is volt példa, hogy Karácsonynak a főnöke, Gyurcsány Ferenc krákogással jelzett, hogy ne válaszoljon a doktorijával és az egyetemi állásával kapcsolatos kérdésekre az újságírónak.

A baloldali főpolgármester több alkalommal sem tudott megszólalni, amikor újságírók angolul kérdezték. Inkább elmenekült a helyszínről.

Még a 2019-es kampányban is mindent elkövetett Karácsony, hogy ne kelljen válaszolni a kínos kérdésekre, folyamatosan menekült.

Szintén 2019-ben Brüsszelben, az Európai Parlament épületében próbálta szóra bírni Karácsony Gergelyt a V4NA nemzetközi hírügynökség.

2019 őszén az Origo elől is elmenekült Karácsony.

És a Ripostnak is csak nagyon szűkszavúan válaszolt.

Ezekből a videókból is világos, hogy Karácsony egyáltalán nem szereti, ha valódi kérdéseket kap - sőt, a legegyszerűbbekre sem tud válaszolni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!