Felvette a balassagyarmati gyilkos, ahogy halálra veri a lakótársát

Vágólapra másolva!
A balassagyarmati férfi együtt bulizott a barátjával, de agresszív lett az alkoholtól. Amikor hazaértek pénzt követelt a barátjától, aki azonban nem adott neki, ezért úgy megverte, hogy később belehalt a sérüléseibe. A támadó mindezt videóra vette. Később megpróbálta a rendőröket és a mentősöket is átverni – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A két balassagyarmati férfi Németországban ismerkedett megy egymással, ott voltak szobatársak. A barátságuk itthon is megmaradt, gyakran jártak együtt szórakozni, ahogyan a tragikus estén is.

A férfira nagyon rossz hatással volt az alkohol, agresszív lett tőle. Először csak belekötött a barátjába, majd lökdösni és ütögetni kezdte

– írja a Bors.

Amikor bementek a barát anyjának otthonába, a férfi pénzt kért tőle. A barátja azonban nem adott neki, ezért brutális módon verni kezdte, ütötte és rugdosta is.

Később elővette a telefonját, és az egész este tartó kínzást videóra vette.

Ezek után sem menekült el, a haldokló barátja mellett maradt, aki reggelre meghalt. Amikor a férfi felébredt, felhívta a mentőket és úgy tett, mintha küzdene a barátja életéért.

Ezek után elmenekült onnan és gyorsan átöltözött, hogy ne véres ruhában lássák meg a hatóságok.

Azt hazudta a rendőröknek és a mentőknek is, hogy egy másik társaság verte meg a barátját, magát pedig próbálta a hős szerepében feltűntetni.

A rendőrök azonban a nyomozás közben kiderítették az igazságot.

A férfi hétfőn áll bíróság elé, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről