Láncfűrésszel vágták le az ujjait, végül vascsővel agyonverték a kétegyházi férfit

Elfogták az egyik kétegyházi verekedőt
elfogták az egyik kétegyházi verekedőt
Vágólapra másolva!
Cs. Józsefről a Bors írta meg, hogy ő az, aki két család közti bandaharc áldozatává vált, de rajta kívül több embert is összekaszaboltak a szombati utcai verekedésben, egy embert pedig újra kellett éleszteni.
Vágólapra másolva!

- mondta könnyes szemmel a férfi egyik hozzátartozója a lapnak, majd arról beszélt, hogy az áldozat nem volt balhézós alkat, szerette a családját és nem ártott senkinek. Szerinte nincs mentség arra, amit vele tettek.

Elfogták az egyik kétegyházi verekedőt Forrás: Police.hu

A kétegyházi Nagy Sándor utcában tört ki a balhé két család között augusztus 14-én. Ahogy írtuk, előbb vitatkoztak, majd összeverekedtek, ami elfajult.

Hárman könnyebben, egy férfi pedig súlyosan megsérült.

A Bors megtudta, hogy a két ellenséges banda tagjai láncfűrészekkel és vascsövekkel estek egymásnak a családok tagjai, és ott ütötték-vágták, kaszabolták egymást, ahol csak érték.

A súlyosan sérült férfinak betört a koponyája, emellett több ujját levágták láncfűrésszel, egy másikat pedig újra kellett éleszteni.

"Aki ezt tette Jóskával, örök életére börtönben a helye,

- zokogott egy rokona a bulvárlapnak.

Az már vasárnap kiderült, hogy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei három férfit őrizetbe vettek és nyomozás indult az ügyben. Azt próbálják kideríteni, kinek milyen szerepe volt a konfliktusban, miközben két férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki. Hétfőn már azt mondták a rendőrök, hogy

két férfit vasárnap Orosházán sikerült elfogniuk, még kettőt pedig hétfőn délelőtt Békéscsabáról és Gyuláról vittek be a kapitányságra,

ahol őrizetbe is vették őket. Már az a férfi is őrizetben van, aki a gyanú szerint a halált okozó sérülésért tehető felelőssé. Áldozata a gyulai kórházba került, ott halt bele a sérüléseibe.

A haláleset miatt a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságon kívül halált okozó testi sértés miatt is folytatják az eset körülményeinek a kivizsgálását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!