Már látni, mikor ér véget a rekkenő hőség

Munkaidő utáni fürdőzés a dunakeszi szabadstrandon stand, hőség, meleg, időjárás, nyár, kánikula, víz, Duna, fürdés, Dunakeszi, 2021.07.08.
Vágólapra másolva!
Továbbra is marad az országos hőség, akár 37-38 Celsius-fok is lehet a hétvégén. Zivatarok csak helyenként pattanhatnak ki - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Szombat: Sok napsütésre számíthatunk, kevés gomolyfelhővel. Esetleg északnyugaton fordulhat elő zápor, vagy zivatar. 30 és 37 fok közötti országos hőség lesz. Az északi szél csak zivatarok környezetében erősödik meg. Ismét érdemes vízpart mellett tölteni a napot!

Vasárnap: Gomolyfelhők zavarják a napsütést, és elszórtan (eleinte északnyugaton, délután inkább keleten) valószínű záporok, zivatatrok kialakulása. Az északias szél megélénkül.

Marad a rekkenő hőség 30-38 fokos maximumokkal.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Hétfő és kedd: Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és hétfőn még csak északnyugaton, kedden már több helyen várható zápor, zivatar. Néhol eső is. Keddre 26-31 fok közé csökken a hőmérséklet. Az északnyugati szél gyakran lesz erős.

Szerda: Borongós idő lesz többfelé esővel, záporral, zivatarral. Megerősödik, majd viharossá fokozódik az északnyugati szél, mellyel

több fokkal hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe.

22-32 fok közötti értékeket mérhetünk, délkeleten lehet még kánikula.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!