Sztriptízbárt üzemeltetett Gyurcsány képviselője

Ráczné Földi Judit  a DK székesfehérvári jelöltje
Ráczné Földi Judit a DK székesfehérvári jelöltje
Vágólapra másolva!
Sztriptízbárt is üzemeltet a DK székesfehérvári jelöltjéhez köthető cég, amelynek tulajdonosi háttere miatt az előválasztási komédia fináléjában estek egymásnak a pártok - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

„Székesfehérvár belvárosában, exkluzív környezet, jó zene, csinos lányok" – ezzel a kétségkívül csábító jellemzéssel hirdeti magát az Amigo Bár és Night Club, amely a belváros egyik nyugodt sétáló utcájában várja a vendégeket este 10 és hajnali 5 között.

Ráczné Földi Judit a DK székesfehérvári jelöltje Forrás: Blikk

A sztriptízbárt egy bizonyos Alba Autómosó Kft. üzemelteti. A cég ügyvezetője egészen idén júniusig a DK helyi politikusa Ráczné Földi Judit volt, akiről a Válasz Online azt írta, köze lehet egy offshore céghez. Egész pontosan dokumentumokkal igazolva azzal vádolták a képviselőjelöltet, hogy az Alba Autómosó Kft-ből júliusban szállt ki egy offshore helyszínre bejegyzett vállalkozás, amelynek a hivatalos szlovák nyilvántartás szerint ő a képviselője.

A közgazdász végzettségű Ráczné Földi Judit 2013-ban csatlakozott a DK-hoz. 2015 óta önkormányzati képviselőként, valamint a székesfehérvári önkormányzat Gazdasági Szakbizottságának alelnökeként dolgozik, emellett helyet foglal pártja országos elnökségében is.

Feljelentés is született, mivel offshore-tulajdon összeegyeztethetetlen az előválasztási komédia szabályaival, így – a helyben másik jelöltet támogató – Karácsony Gergely főpolgármester és Tóth Bertalan MSZP-társelnök eljárást kezdeményezett Ráczné ellen, ám az etikai beadványt az Előválasztási Bizottság kétharmados arányban elutasította.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről