A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Felrobbant gázpalack Nagykátán, egy ember meghalt

bálatűz újsolt
Újsolt, 2021. szeptember 9. Égő körbálák oltásán dolgozik egy tűzoltó a Bács-Kiskun megyei Újsolt határában 2021. szeptember 9-én. Körülbelül kétezer körbála kapott lángra egy tanya területén. Mintegy 850 birka és egyéb jószágok téli takarmánya veszett oda a tűzben. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Egy felrobbanó gázpalack okozott tűzesetet ma délután Nagykátán, a Kis Közben. Egy melléképület, valamint egy garázs tetőszerkezete kapott lángra, amit a kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük- írja a Katasztrófavédelem.
Vágólapra másolva!

A tűz a szomszédos családi házban is kárt okozott. A kiérkező nagykátai és jászberényi tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, amit azóta be is fejeztek.

A legfrissebb hírek szerint egy családi házzal és garázzsal egybeépített tizenkét négyzetméteres melléképületben robbant fel egy propánbutángáz-palack.

A robbanás hatására tűz keletkezett a melléképületben, egy másik gázpalack is felhasadt, a tűz pedig átterjedt a garázs és a százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezetére is.

A tűzoltók három járművel érkeztek a helyszínre,

akik a melléképületben egy holttestet találtak.

Az egybeépített épületek tüzét fél óra alatt eloltották.

A robbanás okát a katasztrófavédelem vizsgálja.

A címlapi kép illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!