Szent Márton-napon is a Covid-árváknak gyűjt Áder János

Óbudai Danubia Zenekar kamaraegyüttese
Vágólapra másolva!
Áder János államfő fővédnökségével jótékonysági koncertet szerveznek a Pasaréti Közösségi Házban november 13-án, Szent Márton napja alkalmából; a bevételt a világjárvány idején árván, félárván maradt gyermekek megsegítésére szánják.
Vágólapra másolva!

A közösségi ház sajtófőnökének keddi közleménye szerint hagyományteremtő céllal szervezi meg az újonnan nyílt Pasaréti Közösségi Ház Szent Márton-napi koncertjét, amelynek fővédnöke Áder János köztársasági elnök, felesége, Herczegh Anita pedig köszöntő beszédet mond az eseményen.

A november 13-án 19 órakor kezdődő rendezvényen az Óbudai Danubia Zenekar kamaraegyüttese Mozart, Bach, Bartók és Elgar műveket ad elő Hámori Máté vezényletével - ismertették.

Az Óbudai Danubia Zenekar kamaraegyüttese Forrás: Posztos Janos

Az est teljes bevételét az államfő által létrehozott alapítvány rászorulói kapják, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket.

A Regőczi Alapítvány személyre szabott gondoskodást biztosít valamennyi rászoruló gyermeknek, mindaddig, amíg a gyermek nagykorú lesz vagy befejezi a tanulmányait, munkába áll és képes lesz saját magáról gondoskodni - írták.

Az eseményről további információ a Pasaréti Közösségi Ház weboldalán található.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről