Leslie Mandoki ezt üzente Kóbor Jánosnak

Mandoki Soulmates Koncert, Budapest,  2021.08.21., Mike Stern, Al di Meola, Leslie Mandoki
Mandoki Soulmates Konzert; Budapest, Hungary; 21.08.2021; Leslie Mandoki
Vágólapra másolva!
Leslie Mandoki és világhírű zenész és művész barátai is szorítanak Kóbor János felépüléséért. Leslie Mandoki jelenleg az Egyesült Államokban van, onnan küldte el üzenetét.
Vágólapra másolva!

"Tavaly Benkő Laci barátom temetésére indultam volna, mikor kiderült - még oltás híján - magam is elkaptam a koronavírust. Hála az égnek tünetek nélkül vészeltem át ezt a komoly betegséget, de hatalmas szívfájdalom volt, hogy csak egy koszorú tudott akkor képviselni Laci búcsúztatóján.

Most, mikor az Egyesült Államokban népszerűsítjük legújabb albumunkat, minden bizodalmam Kóbor János "Mecky" felépülésében van. Zenész és művésztársainkkal, Csupó Gábor barátommal, Klaus Meine-vel, a Scorpions énekesével és a Soulmates tagjaival együtt aggódunk az ikonikus rocklegenda egészségéért, és közösen szorítunk a gyógyulásáért, a győzelméért ebben a rettenetes harcban, melyet az életéért vív. Ezúton is küldjük a legszívélyesebb baráti jókívánságainkat és imánkat a mihamarabbi teljes felépüléséért.

Mandoki Soulmates Konzert; Budapest, Hungary; 21.08.2021; Leslie Mandoki Forrás: Kleb Attila

Molnár Elefánt Gyurival és Trunkos Andris barátaimmal naponta tartjuk a kapcsolatot Budapest és Los Angeles közt, abban a reményben hogy hamarosan csak jó híreket hallunk Meckyről."

Leslie Mandoki

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!