Bocsánatot kért, de nem tartja magát bűnösnek a férfi, aki halálra gázolta a Tankcsapda koncertről hazafelé tartó lányt

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Nem ismerte el a bűnösségét V. Martin, aki két éve az M3-as autópályán gázolta halálra az ott sétáló B. Katát, de bocsánatot kért áldozata édesanyjától. B.Kata egy Tankcsapda-koncertről ment hazafelé, amikor megtörtént a tragédia, az együttes dalt írt az emlékére - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Két év után először szólalt meg V. Martin, aki halálra gázolta az M3-as autópályán gyalogló B.Katát.

Martin nem segített, hanem haza hajtott, mégsem tartotta magát bűnösnek a bíróság előtt a cserbenhagyásban,

ugyanis állítása szerint nem tudta, hogy embert gázolt, azt hitte egy tárgynak ment neki, pedig a szélvédője is összetört a becsapódástól.

A férfinek nemrég újból meggyült a baja a törvénnyel, ittas vezetésért 180 óra közmunkára, és 1 év 5 hónapos vezetéstől eltiltásra ítélték.

Bocsánatot kért áldozata anyjától

V. Martin áldozata anyjától, a tárgyalásra ismét ellátogató Anikótól bocsánatot kért, kifejezte sajnálkozását a történtekkel kapcsolatban, de nem fogadta el az enyhe 10 hónapos, két évre felfüggesztett börtönt.

Az édesanya szerint így ő nem tudja elfogadni a bocsánatkérést, szeretné, ha véget érne ez az egész, neki minden egyes tárgyalási alkalom nagy megpróbáltatás.

A Tankcsapda dalt írt Kata emlékére

Kata törzsrajongója volt a Tankcsapdának, szüleivel volt először koncertjükön.

Az együttes gitárosa Sidlovics Gábor az aznapi koncert után hazafelé tartva vette észre az úttesten heverő testet és próbált segíteni Katán.

A Tankcsapda az elmúlt időszakban két rajongóját vesztette el, az ő emlékükre írták a Nincsenek szavak című dalt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!