A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Dunakeszi családirtás: a kisfia elmondhatott valamit az apjának a gyilkosságok előtt

Dunakeszi, gyilkosság, hármas gyilkosság, Kisfaludy utca
Vágólapra másolva!
B. Zoltán és volt párja, O. Melinda kisfiuk hazavitelének napján kapott össze Dunakeszin, a férfi először Melindát, majd volt anyósát, Évikét, végül a durrogásra kirohanó kisfiát, Maxit is megölte. Ez után öngyilkos lett - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Hangos puskaropogásra, lövésekre riadtak fel vasárnap este a dunakeszi Kisfaludy utca lakói. Összesen hét éles durranás harsant az éjszakában.

Zoltán és Melinda már nem voltak együtt, a férfit soha nem engedték be a lakásba, a láthatások alkalmából mindig az utcán adta át fiát a volt feleségének. Ezúttal is így történt, de már az utcán elkezdtek veszekedni, a fiút beküldték a házba, hogy ezt ne hallja.

Zoltán először Melindát és Évikét lőtte le, egyetlen lövéssel, majd az egyik neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a hangokra szaladt ki Maxi, és megkérdezte apját, hogy most tényleg lelőtte-e anyukájáékat.

Zoltán és Melinda már nem voltak együtt, a férfit soha nem engedték be a lakásba Fotó: Koncz Márton - Origo

A férfi ez után háromszor lőtt rá a saját gyerekére, de már az első lövéssel kivégezte.

Ez után a házba ment, majd saját magával is végzett, a Terrorelhárítás egységei itt találtak rá élettelen testére.

Melindának már új párja volt

Szabó Tamás és Melinda már nagyon régen ismerték egymást, körülbelül 12 éve, de csak rövid ideje, három hónapja voltak egy pár.

Tamásnak van egy hasonló korú fia, mint Maximilian, ők jól kijöttek egymással.

Tamás és Melinda már az összeköltözést tervezték, szerinte Zoltán megtudhatta a kisfiától, hogy Melindának új kedvese van, és ez is közrejátszhatott, hogy végül ámokfutásba kezdett és megölte a saját családját.

Dunakeszi, Kisfaludy utca, a hármas gyilkosság helyszíne Fotó: Koncz Márton - Origo

Tamás sosem találkozott Zoltánnal, de Melinda elmondása szerint volt párja sokszor zaklatta őt, és rendszeresen késett a találkozókról, amikor a gyereket kellett volna hoznia vagy vinnie.

A férfi instabil állapotára utal az is, hogy a mindössze 6 éves kisfiát egyszer lőni is elvitte.

Zoltán édesanyja teljesen összezavarodott

Édesanyja mindenben Zoltánra támaszkodott, amióta férje meghalt. Fia vitte orvoshoz, mindenben segített neki, nem tudja, hogy meg tud-e valaha bocsátani a fiának.

A történtek előtt értetlenül áll, ismerőseik szerint nem volt gond a férfivel, három idősebb gyermekét már felnevelte, és a kisfiával is törődött.

Melinda ismerősei szerint viszont a férfi zaklatta volt feleségét, a volt munkahelyén a nő rendszeresen panaszkodott rá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!