Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Újabb baloldali kegyeletsértés: a járványban elhulló Fidesz-szavazókról ír a régi indexesek blogja

telex logó Telex.hu
Vágólapra másolva!
A régi indexesek blogjának, a Telexnek az egyik „újságírója" Márki-Zay Péterhez hasonlóan sértegeti az időseket. A baloldali propagandista a „járványban elhulló Fidesz-szavazókról" írt, egészen döbbenetesen kegyeletsértő módon úgy értekezett a meghalt emberekről, mintha azok legyek lettek volna, akik „elhulltak". 
Vágólapra másolva!

A BalFake News nevű oldal arra hívja fel a figyelmet, hogy miközben a régi indexesek blogja, a telex.hu beszámolt Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter újévi köszöntőjéről,

ahhoz hasonló stílusban gyalázta a koronavírus-járványban meghalt időseket, mint Hódmezővásárhely polgármestere.

A baloldali médiamunkások által egymásnak osztogatott, Minőségi Újságírásért Díjjal kitüntetett Bolcsó Dániel propagandista

„járványban elhulló Fidesz-szavazókról" írt, gyakorlatilag úgy értekezett a halottakról, mintha azok legyek lettek volna, akik „elhulltak".

A baloldali propagandista kegyeletsértése kísértetiesen hasonlít a Telex által támogatott Márki-Zay Péter halálkampányára. Ahogy arról az Origo már többször beszámolt, 2022. január elsején, az újévi „köszöntőjére" időzítve Márki-Zay azt mondta: Nem érti, hogy „mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban". A közvélemény-kutatásoknak teljesen ellentmondó, sajátos nézőpontját pedig a következőképpen indokolta:

állította a baloldali jelölt.

MÁRKI-ZAY PÉTER TEHÁT HALÁLKAMPÁNYBA KEZDETT, ÍZLÉSTELENÜL TÁMADVA AZ IDŐS EMBEREKET.

A Telex propagandistája pedig folytatja a baloldal kegyeletsértő halálkampányát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről