Tizenhárom évet ülhet a csorvási anyagyilkos

2020. július 16-án egy 42 éves, csorvási 49 késszúrással végzett édesanyjával a házukban
a csorvási anyagyilkosság helyszíne
Vágólapra másolva!
Jogerősen tizenhárom év börtönbüntetésre ítélte a Gyulai Törvényszék csütörtökön azt a csorvási férfit, aki 2020 nyarán 49 késszúrással megölte az édesanyját.
Vágólapra másolva!

A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolt férfi a Békés megyei Csorváson élt az édesanyjával, aki ragaszkodásával és gondoskodásával kisajátította és teljesen irányítása alá vonta 42 éves fiát. Ahogy korábban írtuk, a helyiek régóta arról beszéltek,

hogy vérfertőző kapcsolat lehet köztük, vagyis szeretői is egymásnak.

A csorvási anyagyilkosság helyszíne Forrás: Police.hu

A középkorban járó férfi ezt megelégelve szeretett volna már elköltözni. Önálló életre és társra vágyott, amit az anyja nem engedett és emiatt feszültség alakult ki köztük.

2020. július 16-án reggel az idős asszony a számítógép előtt ült, amikor a fia elkérte tőle az albérlőik telefonszámát. Az anyja nem értette, hogy "miért nem tud várni", majd - miközben felírta a telefonszámokat -, a férfi szerint flegma megjegyzéseket tett.

A férfi annyira dühös lett, hogy többször megütötte az anyját, majd felkapott egy disznóvágáskor használatos kést és negyvenkilencszer megszúrta vele az asszonyt.

Anyja a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A gyilkos kiment az udvarra és ásott egy gödrött, amibe beletette áldozata holttestét, aztán megreggelizett.

Eközben átgondolta a lehetőségeit. Mivel arra jutott, hogy úgysem ússza meg,

besétált az Orosházi Rendőrkapitányságra és mindent bevallott.

Jogerősen 13 év börtönbüntetésre ítélte a Gyulai Törvényszék azt a férfit, aki két évvel ezelőtt brutális kegyetlensséggel végzet a saját édesanyjával Forrás: Police.hu

Az ügyben múlt héten tartott előkészítő tárgyaláson a férfi kirendelt védője védence súlyos személyiségzavarára, édesanyjával fennálló "terhelt kapcsolatára" és beismerő vallomására hívta fel a figyelmet.

Az utolsó szó jogán a férfi elmondta, nagyon megbánta, amit tett, és bocsánatot kért. A Gyulai Törvényszék bírója a csütörtöki ülésén jelentette be jogerős ítéletét, miszerint tettéért az anyagyilkosnak tizenhárom évet kell börtönben töltenie.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!