Hihetetlen tragédia: fára felakasztott embert találtak Recsknél

gyertya halál halott gyász elhunyt
Vágólapra másolva!
Napokig keresték a fiatal masszőrt a Mátrában, akinek a holttestét végül a recski polgármester találta meg, írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Egy egész település megmozdult azért a recski masszőrért, aki a napokban tűnt el. A 34 éves F. Gergelynek Recsk határában veszett nyoma, ami után viszont nemcsak a családja, barátai és ismerősei, de szinte minden környékbeli azonnal megmozdult:

"Eltűnt a vőlegényem. Utoljára Recsken, a Diabáz úton látták tegnap késő délután. Fehér hímzett felső, bézs vászonnadrág és fekete tornacipő volt rajta. Volt nála egy neonzöld táska is. Nagy erőkkel keressük őt. Aki ismeri, kedveli, szereti Gergőt, kérem, segítsen nekünk. Úgy ismeri a Mátrát, mint a tenyerét. Bárhol lehet..." - írta kétségbeesetten a kereső poszthoz kedvese, Virág.

A helyiek minden erejüket bevetették, hogy a nyomára bukkanjanak a Parádfürdői Kórházban dolgozó férfire, napokon keresztül, reggel induló keresőcsapatok kutattak utána nemcsak gyalogosan, de motorokkal, kutyás csapatokkal, lovas keresőkkel és drónokkal is.

Nagy Sándor, Recsk polgármestere maga is aktív részese volt a keresésnek, végül ő is találta meg - már holtan. A Heol információi szerint a férfi a csapattal haladt a kijelölt útvonalon, azonban egy ponton kivált a csapatból, és egy másik útvonalon folytatta a keresést. Ekkor bukkant rá a fára felakasztott holttestre az erdő egyik fás-völgyes részén, dél körül. Sem búcsúlevél, sem más jel nem utalt öngyilkosságra. A rendőrség azonban az elsődleges információk szerint nem találta idegenkezűség nyomát, az eset részleteit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

"Olyan fiatal volt még, és annyira szerette a menyasszonyát! Egyszerűen nem értjük, mi történt vele, és miért fordult maga ellen. Már csak abban reménykedünk, hogy a lelke nyugalomra talál és a családja valahogyan átvészeli az elkövetkező, embert próbáló időszakot" - mondta a Borsnak Gergő egyik ismerőse.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki-elsősegélyszámot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!