Megint semmibe veszi a baloldal a vidéki embereket, most október 23-ával kapcsolatban

DOBREV Klára; GYURCSÁNY Ferenc ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása mikrofon MŰSZAKI ESZKÖZ politikus politikus házastársa szavaz szavazás SZEMÉLY TÁRGY
Budapest, 2019. október 13. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és felesége, Dobrev Klára, a DK európai parlamenti (EP) képviselője, az EP alelnöke nyilatkozik a sajtó munkatársainak, miután leadták szavazatukat az önkormányzati választáson a II. kerületi Áldás Utcai Általános Iskolában kialakított 5-ös számú szavazókörben 2019. október 13-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Újabb és újabb bizonyítékát adja a baloldal annak, hogy képviselői csak Budapestben képesek gondolkodni, és nem érdekli őket a vidék, a vidéki emberek. Zajlik a műfelháborodás a közösségi oldalaikon, miután kiderült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án nem Budapesten, hanem Zalaegerszegen mond beszédet.
Vágólapra másolva!

Október 23-án Orbán Viktor kormányfő a Mindszenty József életére épülő és azt bemutató Mindszentyneum látogatóközpont új épületének ünnepélyes átadásán szólal fel – közölte az Origóval Havasi Bertalan sajtófőnök. A bejelentés óta a baloldal hangzatos közösségi posztokban találgatja, mi lehet az oka ennek – az egyébként teljesen normális – dolognak, hogy az ország miniszterelnöke egy vidéki nagyvárosban teszi tiszteletét a nemzeti ünnepen.

Ez persze úgy tűnik, csak a baloldalt zavarja,

akiktől a vidéki magyarok már megszokhatták, hogy semmibe veszi őket.

A baloldal lenézi a vidéki magyar embereket Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Gyurcsányék szerint is csak Budapesten lehet ünnepelni, már elfelejtették, hogy a vidékgyűlöletük miatt vesztették el a tavaszi választást is.

A vidékiek még emlékezhetnek a baloldal és Gyurcsány miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter kijelentéseire, aki egyebek mellett sötétben tartott gombákhoz hasonlította őket.

Gyurcsány legújabb jelöltje, saját felesége, egy számára biztonságos közegben, Budapesten készül ünnepelni, abban bízva, hogy felfordulást okoz. A Momentum bukott elnöke és bukott frakcióvezetője, Fekete-Győr András is úgy tűnik, felforgatásra hasznáná nemzeti ünnepünket. Az zavarja, ha a miniszterelnök a zalaegerszegiekkel együtt ünnepel október 23-án, de az nem, ha ő maga rátelepszik erre a napra és azt saját politikai céljaira használja fel. De politikai színezetet ad még a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is, aki inkább tüntetne a nemzeti ünnepen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!