A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Hazugnak nevezte a szemtanúkat a 82 éves férfi, aki a zebrán gázolta halálra Bologatós Attilát

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Továbbra is mindent tagad az a férfi, akit időközben már el is ítéltek azért, mert halálra gázolt egy férfit a zebrán Dercenben - írja a Haon. Azt mondja, szándékosnak nem mondanak igazat, csak azért, hogy magukat védjék. Szerinte, ő nem is tett semmit.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a férfi három éve elütötte a helyiek által csak Bologatós Attila néven ismert Rostás Attillát, aztán egész egyszerűen elhajtott.

A szemtanúk és a kamerafelvételek alapján az áldozat a zebrán akart átmenni, amikor elesett, és ugyan próbált felállni, de ekkor érkezett oda autójával az idős férfi, aki elütötte.

A férfit kórházba vitték, de már nem tudtak rajta segíteni.

A gázoló azzal próbált védekezni, hogy a szemtanúk összebeszéltek ellene, azért, hogy saját bűnösségüket leplezzék.

A bíróság azonban nem hitt neki, és eltiltotta a vezetéstől, 2 év négy hónapra ítélték, igaz nem kell börtönbe mennie. Legalábbis egyelőre, ugyanis felfüggesztett büntetést kapott. Az ítélet nem jogerős, az ellen ugyanis ő is, és az ügyvédje is fellebbeztek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!