Olaszországi gyerekgyilkosság: elképesztő dolgok derültek ki a börtönben ülő nőről

B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos
B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos
Vágólapra másolva!
Ma tartják annak a magyar expornószínésznőnek az előkészítő tárgyalását, aki tavaly ősszel megölte a kisfiát, majd egy üzletben a kasszaszalagra tette. Az olasz ügyészség azt szeretné, ha legalább 25 év börtönbüntetésre ítélnék, de a nő édesanyja abban reménykedik, hogy 15 évvel megússza a gyilkos anya - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

Katalint előre megfontolt emberöléssel vádolták meg, amiért akár életfogytiglan tartó börtönbüntetést is kaphat. A lapnak nyilatkozott az édesanyja. Azt mondta, nem akarja, hogy a lánya soha se szabadulhasson ki annak ellenére, hogy borzalmasnak tartja azt, amit tett.

Az idős asszony egy budapesti önkormányzati lakásban él és már arról is gondoskodott, hogy legyen hova hazatérnie a lányának a szabadulása után.

Az idős asszony attól tart, hogy nem éli meg Katalin kiengedésének időpontját, így a nő nagyobbik fiát is bejelentette a lakásba és megígértette vele, hogy befogadja, ha kiszabadul.

B. Katalin, az olaszországi gyerekgyilkos Forrás: Origo

Az idős asszony arról is beszélt, hogy lánya nagyon fiatalon csöppent bele a pornóiparba és azért, hogy el tudja viselni a munkát, az alkoholra is rászokott. Emellett azt is elárulta, hogy Katalin a börtönben elkapta a koronavírust, de már jobban van. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a nő kapcsolata már a közös fiúk születése előtt megromlott a gyereke édesapjával. Amikor a kis Alex felügyeleti jogát az apjának ítélték, a nő úgy döntött, Olaszországba szökik a kisfiúval. Miközben Katalin az utcákat rótta a babakocsiban lévő gyerekkel, egy olasz rendőr megállította. Az igazoltatás során egy kés került elő az táskájából, amire azt mondta, hogy gyümölcs szeleteléshez használja.

A rendőr visszaadta neki és útjára engedte. A nő nem sokkal ezután a késsel halálra szúrkálta Alexet és magával is végezni akart.

Ezt úgy tervezte, hogy beásta a földbe a kést és rá akarta vetni magát, de a terve nem sikerült. Ez után vitte be a fiú élettelen testét egy helyi üzletbe és tette a kasszaszalagra, majd az apának és más rokonoknak is fényképet küldött.

A gyilkosság után a nő elmeállapotát is megvizsgálták, de nem találtak olyan problémát, ami mentesítené a tette alól.

A gyilkosnő az egyik barátjának rendszeresen ír leveleket a rácsok mögült. Legutóbb egy négy oldalas kézzel írt papírt juttatott el hozzá és azt mondta neki, hogy nyugodtan nyilvánosságra hozhatja.

Levelében többek között arról ír, hogy milyen volta a kapcsolata a kisfiával, mik voltak a tette előzményei és milyen körülmények között várja az ítéletet.

Emellett azt is leírta, hogy szerinte csak azért sikerültek jól az orvosi vizsgálatai, mert a börtönben rendszeresen szed gyógyszereket.

Esténként nagyon magányosnak érzi magát a börtönben és még mindig abban reménykedik hogy egyszer mellé fekszik a kicsi Alex.

A levélben részletesen mesélt arról, miket énekelt a kisfiának és mennyire szerette. Arra is megesküdött, hogy nem akarta bánta, és egészen az öregkoráig együtt akart vele élni.

Gyakran hívta a kisfiút huncutkának, saját magát pedig szeleburdinak.

A kisfiú végső nyughelyét sem az anyának, sem a nagymamának nem árulta el a gyerek apja, amivel állítólag nagy fájdalmat okozott nekik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!