Megszólalt a meggyilkolt kisfiú édesapja

családon belüli erőszak gyerek bántalmazás
Vágólapra másolva!
Már korábban is azzal fenyegetőzött a gyerekgyilkos anya, hogy felgyújtja a kis Alexet. A nő nem tudott beletőrödni, hogy a fiút az apjának ítélte a bíróság, Olaszországba menekült a kicsivel, ahol több késszúrással megölte.
Vágólapra másolva!

Korábban is fenyegetőzött már a gyereke megölésével az a nő, aki pénteken több késszúrással kivégezte a kis Alexet Olaszországban, majd a testet egy élelmiszerüzlet futószalagjára tette, hogy lefotozhassa és elküldhesse az apának - írja a Bors. A lapnak megszólalt az édesapa, aki utoljára három hete, a bíróságon látta élve a fiát.

Pokollá tette az életüket

Norbert szerint volt párja mindent elkövetett, hogy ellehetetlenítse a kapcsolattartást, miután különváltak, és még

azt is kilátásba helyezte, hogy a kis Alexet leönti benzinnel és felgyújtja.

A bíróság múlt héten úgy döntött, hogy a gyereket ideiglenesen az apánál helyezik el, Katalinnak pénteken kellett volna átadnia a kisfiút Norbertnek. A nő ehelyett Olaszországba szökött Alexel, és megölte a kisfiút.

– mondta zokogva az apa a Borsnak.

– Még egy képet is küldött a saját 22 éves fiának! Ez a nő nem normális – mondta Norbert aki azt is hozzátette: Katalin hosszú ideje igyekezett pokollá tenni az ő és rokonai életét.

– Mindenkit feljelentgetett a környezetemben, engem pedig verbális erőszakkal és pedofilvádakkal illetett. Úgy vélem, ez az ő fantazmagóriáinak köszönhető. Korábban pornószínésznőként dolgozott Olaszországban, és minden egyébbel, ami az éjszakai élettel jár – mondta Norbert, aki azt tervezi, hogy a kisfiát hazahozza Olaszországból, hogy magyar földben temethesse el.

A saját hasát ütögette terhesen

A férfi elmondta azt is, hogy nem voltak házasok Katalinnal, csak együtt éltek, a gyereket nem tervezték.

– Míg terhes volt, többször láttam, hogy a saját hasát ütögette, dohányzott és szteroidtartalmú tablettákat szedett – mondta Norbert.

A férfi ellen Katalin korábban távolságtartási végzést kért, de ezt nem ítélték meg.

A nő folyamatosan akadályozta a kapcsoltartást, leköltözött vidékre, így Norbert a pandémia alatt három hétig nem is látta a fiát.

– Nem tudom, mit tehettem volna, de ami történt, azt nem lett volna szabad hagyni. Pokollá tette az életünket. A munkahelyemre is írt lejárató levelet – mondta a férfi, aki szerint szerint Alexel szép életük lehetett volna, még azt is elintézte, hogy a gyereket felvegyék egy kiváló bölcsődébe.

Címlapi képünk illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!