A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megint nevetséges helyzetbe került Márki-Zay, most a gáztartalékról beszélt összevissza

Vágólapra másolva!
Már nincs olyan nyilvános szereplése Márki-Zay Péternek, ahol ne kerülne borzasztóan kínos helyzetbe. Ezúttal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hordott összefüggéstelenül mindent össze. A legkínosabb pillanat az volt, amikor a magyar stratégiai gáztartalékról beszélve ellentmondott saját energetikai tanácsadójának, Holoda Attilának. Amikor erre figyelmeztették, csak annyit tudott mondani: akkor ezt beszéljék meg Holoda Attilával.
Vágólapra másolva!

Ahogy megírtuk,

Márki-Zay Péter egyre veszélyesebben beszél összevissza.

Mára is jutott már korábban egy kínos megszólalása, amikor a Jelen nevű baloldali propagandalapnak nyilatkozva letagadta, hogy pártalapításról beszélt, és leárulózta saját szövetségeseit, akikről korábban azt mondta, hogy megígéri többet nem árulózza le.

Most energetikai tanácsadóját, Holoda Attilát próbálta kétségbeesetten meghazudtolni, miután kiderült, hogy Márki-Zay megint ostobaságot beszélt. A baloldal jelöltje arról beszélt, hogy kiürültek a stratégiai gáztározók a télen, ezeket fel kell tölteni. Erre a műsorvezető figyelmeztette, hogy szakértője nem sokkal korábban azt mondta az ATV-n, hogy a "kormány megveregethetné a saját vállát, mert a tározók tele vannak".

Erre

Márki-Zay egy mondaton belül letagadta, hogy Holoda Attila ezt mondta volna, majd hozzátette, hogy beszéljék ezt meg Holoda Attilával.

Márki-Zay láthatóan már saját maga sem tudja követni, mit mond, a zagyvaságai, összevissza beszéde egyre veszélyesebb méretet ölt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!