A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Csalódottak a szervezők, kevesen voltak a baloldali tüntetésen

tüntetés, 2022.09.02., tanár, pedagógus, diák, oktatás, Szent István tér, Bazilika, Belügyminisztérium, Fővám tér, Szabó Bálint
Szabó Bálint
Vágólapra másolva!
Keveslik a tüntetésen részt vevők a létszámot, ezért csalódottak - ezt mondták szervezők meg résztvevők a baloldali propagandalap hvg.hu-nak. Pedig a személyes hazugságaival többször megbukó Szauer Péter szélsőbaloldali újságja már hatalmas tömeget vizionált korábban. A tüntetés tele van baloldali politikussal, az élen, síppal a szájában Szabó Bálint halad, aki nemrég egy traktoros tüntetést hazudott. De a Facebookon élőznek a tüntetésről Soros álcivil szervezetei (TASZ, Amnesty International, stb.) is. Úgy tűnik pedagógusok és diákok helyett politikusokból és politikai aktivistákból áll a tüntetés.
Vágólapra másolva!
Tordai Bence, mint tüntető diák Fotó: Polyák Attila - Origo

A tüntetést a pedagógus sztrájk támogatására szervezték és a Bazilikától indult a Belügyminisztérium elé.

Karácsony Gergely Fotó: Polyák Attila - Origo

Baloldali politikusból, persze nincs hiány, ott van - kockás ingben - Karácsony Gergely, pártjának szélsőbaloldali társelnöke Tordai Bence - aki még transzparenst is tartott, nyilván, mint diák -, a botránypolitikus Hadházy Ákos, Kunhalmi Ágnes, a momentumos Orosz Anna és mások is. Valamint a bukott miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter és felesége is.

Szabó Bálint, Gyurcsány volt szóvivője most is provokált Fotó: Polyák Attila - Origo

A program is a szokásos lesz, az egyik főszónok például minden baloldali tüntetés szónoka, a provokatőr Molnár Áron, aki Noárnak szólítja magát.

Márki-Zay Péter

A Magyar Nemzet cikkében elolvashatják, hogyan foglalta el a baloldal a szakszervezeteket és települt rá a tüntetésekre. Úgy tűnik, most is kevés sikerrel - ahogy máskor is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!