Gyurcsány Ferenc megint elárulta magát: újra hatalmat akar, újra miniszterelnök akar lenni

Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány, Agresszív Gyurcsány,
Gyurcsány Ferenc, Gyurcsány, Agresszív Gyurcsány,
Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc ismét elárulta, hogy mire készült. A bukott politikus nyíltan közölte, hogy pártjával az ország vezetésére készül. 
Vágólapra másolva!

A bukott baloldali miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc miután több héten át arról posztolt, hogy „készül", végre közölte azt is, hogy egész pontosan mire készül. Gyurcsány bejegyzésében szó szerint ez áll:

Ezt követően azt állítja, hogy pártja, a DK kormányképes lett... Később így folytatta: „a Demokratikus Koalíció érett, erős közösség lett. Alkalmas feladatára: vezetni az országot".

Magyarán, miután sikerült az összes baloldali pártot maga alá gyűrnie, Gyurcsány ismét bejelentkezett az ország vezetésére. Vagy saját magát, vagy a felesége, Gyurcsányné kívánja miniszterelnökké tenni, de ez csupán egy apró részletkérdés.

Megint hatalmat akar Gyurcsány, a baloldal vezére (a képen egy választóval vitatkozik a bukott miniszterelnök a tavaszi kampány során) Forrás: Instagram

Abban, hogy Gyurcsány bejelentkezett az ország vezetésére, tulajdonképpen semmi újdonság nincs, hiszen

a 2009-es bukása óta erre készül.

Ami igazán megdöbbentő, az az, hogy a DK-t kormányképesnek nevezni, mintha nem emlékeznének az emberek arra, hogy

Gyurcsány brigádja kimerítette a kormányzóképtelenség fogalmát.

Velük „kormányozna" Gyurcsány

Gyurcsány a 2006-os, hírhedt őszödi beszédében a következőképpen jellemezte a kormányzásukat:

Fontos kiemelni, hogy

Gyurcsány és/vagy a felesége a 2009 előtti bukott embereivel kormányozna.

Ahogy arról az Origo nemrég beszámolt, Gyurcsány egyik kiemelkedően fontos embere Molnár Csaba jelenlegi EP-képviselő, aki a volt miniszterelnök „legjobb győri tanítványának" neveztek. Molnár már akkor csatlakozott a DK-hoz, amikor az még csak egy platform volt az MSZP-n belül. A politikus 2006-2014 között volt országgyűlési képviselő, ezzel párhuzamosan Gyurcsány második kormányában energiaügyi és közlekedési miniszter volt, Bajnai-kormányában a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter, tehát Bajnai helyettese.

Az EP-ben Gyurcsánynéval közösen azért dolgozik, hogy Magyarország ne kapja meg a nekünk járó uniós forrásokat.

Egy másik fontos embere Kálmán Olga, a bukott tévés, aki magát hosszú éveken át „független-objektív" újságírónak állította. Kálmán Olga a közszolgálati médiánál kezdett, majd 2003-ban került az ATV-hez. Ezekben az években a balliberális kormányok egyik leghűségesebb propagandistája volt, az Egyenes Beszéd cím műsort vezette. A gyurcsányista médiamunkás 2017-től Simicska Lajos Jobbik-szimpatizáns oligarcha-féle HírTV Egyenes című műsorának lett a vezetője.

Kálmán Olga Simicska 2018-as bukása után kikerült a HírTV-ből, majd DK-s politikusnak állt.

Dacára a két elveszített, úgynevezett „előválasztásnak", most mégis országgyűlési képviselő lehet Gyurcsány jóvoltából.

Gyurcsány leendő kormánynak a tagjaként feltűnik Komáromi Zoltán orvosbáró, aki az elmúlt években azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy uszított a keleti vakcinák ellen, miközben az ország teljes lezárását követelte a koronavírus-járvány miatt.

Később azzal került be a hírekbe, hogy állandóan kórházbezárásokat szorgalmazott.

Szintén tagja lehet a Gyurcsány-kormánynak Dávid Ferenc DK-s országgyűlési képviselő, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének a volt vezetője. Dávid Ferenc arról ismert, hogy

ellenez mindenféle árstoppot, legyen szó benzinről vagy élelmiszerekről.

A bukott miniszterelnök nem hagyná ki a kormányából Niedermüller Pétert, erzsébetvárosi polgármestert sem. A gyurcsányista politikus már több botrányt okozott felháborító kijelentéseivel, miközben bőszen üldözi az autósokat. Mindezek mellett

Niedermüller lebontaná a hazánkat védő kerítést is. A politikusról az is kiderült egyébként, hogy 100 milliós szerződést kötött Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával.

Gyurcsány a személye iránti rajongásáról közismert bukott kvízmestert, Vágó Istvánt is bevenné a kormányába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről