Gondot okoz Önnek is a műfogsor viselés? Rendszeresen elmozdul, kiesik fogprotézise?

Vágólapra másolva!
Legtöbbször étkezéskor és a beszélgetések folyamán okoz gondot az a műfogsor elmozdulása vagy kiesése. Nincs egyedül ezzel a problémával! Sajnos sokan az önbizalmukat is elveszíthetik emiatt. Ismerőseik előtt kevesebbet mosolyognak és még nevetés közben is eltakarják a szájukat. Nem beszélve a műfogsorviseléssel járó fájdalmakról, amik a nem megfelelően elkészített és stabilizált protézisek által a szájban kialakult sebek miatt alakulnak ki. Nem csak az idősebb generációt érinti a teljes fogatlanság problémája. Egyre többen vannak a fiatalabbak közül, akik hamar, akár 50 éves koruk környékén szembesülnek a teljes foghiánnyal. A fogatlanság és műfogsor problémák „népbetegségnek” számítanak Magyarországon.
Vágólapra másolva!
Forrás: shutterstock

Lehet a műfogsor szép és egyben kényelmes fix fogsor is?

Képzelje csak el, hogy a műfogsora szép és mindig stabilan a helyén marad! Nem kell többé aggódnia a protézis elmozdulásától! Jól hangzik?

Igenis létezik stabil fogsor, melynek viselése közel olyan érzés, mintha a saját fogait kapta volna vissza. Csak az Önnek legmegfelelőbb protézisrögzítési módszert kell kiválasztani!

Forrás: shutterstock

Miért az egyik legjobb megoldás a FIXFOGSOR?

A műfogsor rögzítés nélkül bizony könnyen el tud mozdulni a helyéről, akár a leghétköznapibb tevékenységek közben is, mint a beszéd, étkezés, nevetés. Azonban már létezik hatékony, és az ára szempontjából is kedvező megoldás a garantáltan stabil műfogsorra. A FIXFOGSOR® Protézisrögzítés segítségével a műfogsort vékony titán implantátumokkal rögzítjük, amelynek köszönhetően az Ön műfogsora mindig az eredeti helyén fog maradni a szájában. Még éjszakára sem kell kivennie a stabilizált protézist! Gondolja végig, mennyivel könnyebb lenne az élete, ha műfogsorával bárhol magabiztosan megjelenhetne, gond nélkül étkezhetne! Soha többé nem kellene attól tartania, hogy fogsora kiesik a szájából.

Tekintse meg a Fixfogsort bemutató videót!

Hogyan lehet megoldani, hogy többé ne mozduljon el a műfogsorom?

Erre a célra lettek kifejlesztve azok a vékony titán implantátumok, mellyel a protézis stabilan rögzíthető. Az implantátumok átmérője keskeny, ami biztosítja, hogy a beültetés az ínyen keresztül – műtéti metszés nélkül – valósulhasson meg az állcsontba. Körülbelül 1 óra alatt beültethetők a szükséges implantátumok, mellyel a műfogsor rögzítését, stabilitását tudjuk biztosítani. A fogászati implantátumok behelyezését követően a fogsort vissza kell tenni a szájba és probléma nélkül lehet használni az implantátumok gyógyulási szakaszában is, ami csak 3 hónap. A fogsort ezen idő alatt is kényelmesen tudja használni. A gyógyulást követően a műfogsort rögzítjük és fogprotézis nem fog elmozdulni semmilyen tevékenység közben sem. Ezzel válhat lehetővé, hogy a műfogsort úgy tudja használni, mintha csak a saját fogait kapta volna vissza. Műfogsorragasztót sem kell többé vennie, mivel a FIXFOGSOR®protézisrögzítést követően teljesen nélkülözhetők a protézisrögzítő krémek.

Forrás: Albadent Kft.

FIXFOGSOR® protézisrögzítés gördülékenyen, fájdalom nélkül!

A protézisrögzítési kezelés kíméletes és kifinomult fogpótlási eljárásának köszönhetően Önnek nem kell aggódnia az arca miatt sem, hiszen a beültetés után nem alakulnak ki duzzanatok. A kezelés során helyi érzéstelenítéssel ültetjük be a miniimplantátumokat, így a protézisrögzítés gyors, kényelmes és fájdalommentes lesz.

Hogyan segít Önnek a FIXFOGSOR® Protézisrögzítés?

A FIXFOGSOR® Protézisrögzítés során a kivehető műfogsorát stabilizáljuk, hogy az mindig a helyén maradjon, akkor is, ha erősebb igénybevétel éri, például étkezés. A műfogsor rögzítésének köszönhetően Ön ismét nyugodtan és felhőtlenül beszélgethet ismerőseivel, élvezheti az étkezéseket, és újra önfeledten nevethet szeretteivel, családtagjaival a hétköznapokban és az ünnepek alkalmával. Műfogsora még sportolás közben sem mozdul el.

Nagyon sokan vannak, akik a fentiekben részletezett fogpótlási eljárás mellett döntöttek. Ezek közül néhányuk véleményét megismerheti ITT: https://fixfogsorsales.hu/fixfogsor-paciensvelemenyek/

Ha Ön úgy érzi, hogy a műfogsora problémát okoz a mindennapokban, fájdalmas annak viselése, válassza a FIXFOGSOR® Protézisrögzítést, és gondoskodjon a magabiztos, teljes értékű életről!

FIXFOGSOR FOGÁSZATI RENDELŐ

1132 Budapest, Kádár u. 9-11. földszint (a Nyugati pályaudvarnál)

6000 Kecskemét, Temes tér 10.

Telefonszámunk: (06-1) 9000 695

Írjon nekünk! E-Mail: info@fixfogsor.hu

Weboldalaink:

www.fixfogsorinfo.hu

https://fixfogsor.hu/

https://konzultacio.fixfogsorinfo.hu/

A FIXFOGSOR® Protézisrögzítésszámos szakmai Díjat nyert el. Többek között Innovációs Díjat, Érték és Minőség Nagydíjat, valamint Magyar Brands Díjat.

Forrás: Albadent Kft.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!