A Gyurcsány-fióka ismét a mesés Floridában pihente ki a fáradalmait - képek

Vágólapra másolva!
Mártha Imre, Karácsony Gergely fővárosi közművezére novemberben két hetet, most februárban pedig szintén ugyanennyi időt töltött a tengeren túl Floridában, távol a főváros ügyes-bajos gondjaitól. Hogy szabadságot vett-e ki erre az időre, vagy „home office-ból" látta el a budapesti feladatait, arról nincs információ.
Vágólapra másolva!

A Metropol információi szerint Mártha Imre ezúttal is két hetet töltött az amerikai milliárdosok kedvenc üdülőhelyén, a floridai Naples városában, ahol több nagy értékű luxusingatlannal is rendelkezik. Úgy tudni,

ezúttal egy privát klubhoz tartozó villa vásárlását vette fontolóra, amivel tovább bővítené a tengeren túli ingatlanbirodalmát.


Szokásához híven ismét csak a közösségi médiában dicsekedett el mindezzel. A régi mentora és barátja miatt Gyurcsány-fiókának becézett milliárdos cégvezető már szinte hazajár a napfényes amerikai államba, ahol az elmúlt hetekben kétszer is „nyaralt".

A Metropol úgy értesült, hogy Mártha novemberben két hetet, most februárban pedig szintén ugyanennyi időt töltött a tengeren túl, távol a főváros ügyes-bajos gondjaitól. Hogy szabadságot vett-e ki erre az időre, vagy „home office-ból" látta el a budapesti feladatait, arról nincs információ.

Első osztályú éttermekben töltötte az idejét Mártha Imre Forrás: Metropol

Mártha Imre ezúttal is első osztályú éttermekben készült fotókat posztolt minderről.

Gondosan ügyelt arra is, hogy legyen rajta egy becslések szerint 4-5 milliós óra, s hogy mindenki láthassa, osztrigát reggelizik.

Ezúttal történetesen egy, csak milliárdosok által látogatható floridai privát klubban, az „Isles of Collier"-ben. Ahol élményfürdő, edzőterem, bár, teniszpályák, SPA-részleg és számos étterem várja a pihenni vágyó szupergazdagokat.

Ezen a környéken venne új ingatlant Mártha Imre Forrás: Metropo

Az „Isles of Collier" privát klubba csak más milliárdosok ajánlásával, többmilliós klubtagsági díj kifizetésével lehet bejutni. A Metropol úgy értesült, hogy Mártha Imre egy újabb tengerparti ingatlan vásárlását tervezi a komplexumhoz tartozó villanegyedben.

Mártha Imre már most is több nagy értékű ingatlan tulajdonosa az USA-ban. Korábban éppen a Metropol derítette ki, hogy az amerikai milliárdosok egyik kedvenc búvóhelyén, a floridai Naples városában már van egy olyan luxuslakása, amihez magánkikötő és medence is tartozik.

Forrás: Metropol

Forrás: Metropol

Emellett Márthának van egy floridai magánszigeten található óceánparti birtoka is, amihez szintén tartozik egy magánkikötő.

Forrás: Metropol

A floridai Naples a milliárdosok, az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye.

Van itt háza Nicole Kidman ausztrál-amerikai színésznőnek, a milliárdos amerikai író-sztárorvosnak, Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is. De néhány éve még itt élt a világsztár Donna Summer is.

A statisztikák szerint Naples az Egyesült Államok egyik leggazdagabb városa, ahol az egy főre jutó jövedelem a hatodik legmagasabb, az egy főre jutó milliomosok száma pedig a legmagasabb egész Amerikában. Ennek megfelelően az ingatlanok átlagára 10-15 millió dollár körül van, azaz körülbelül 3-4 milliárd forintba kerülnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!