A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Apja, a bátyja és a család barátja is rendszeresen megerőszakolta a kislányt

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A Győri Fellebbviteli Ügyészség az első fokú ítélet súlyosbítását kérte egy férfi és egy nő esetében abban az ügyben, amelyben négy felnőtt éveken át megerőszakolt egy kislányt.
Vágólapra másolva!

Az ítélet szerint egy férfi 2017 nyara és 2018 nyara között legalább hatszor megerőszakolta a saját, 13 éves lányát. Ezzel részben egy időben 2019-ig a bátyja is megerőszakolta a gyereke háromszor.

A kislány mindent elmondott az édesanyjának, aki felelősségre vonta a családtagokat, de mást nem tett.

A lány szenvedései korábban kezdődtek, amikor a család egyik ismerőse már 12 éves kora előtt leitatta és megerőszakolta, amit havi rendszerességgel folytatott 2019 áprilisáig.

Olyan is előfordult, hogy a férfi szeretője is jelen volt az erőszaknál. A kislány annyira reménytelennek érezte a helyzetet, hogy 2019. április 27-én megszökött otthonról. Ezek után őt és a húgát is kiemelték a családból.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mivel az édesanyja érdemi segítséget nem nyújtott a gyerekének, nem védte meg a családtagoktól és nem fordult a rendőrséghez, kiskorú veszélyeztetésével vádolták meg, ami miatt vele szemben egy külön eljárásban felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki. A Székesfehérvári Törvényszék a gyerek édesapját folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés miatt 5 év börtönbüntetésre, a testvérét szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt 9 év fegyházbüntetésre, a családi ismerőst pedig szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés miatt 13 év fegyházbüntetésre ítélte amellett, hogy az erőszakot végignéznő nőt szexuális visszaélés miatt 2 év börtönbüntetéssel sújtotta.

Valamennyiüket végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi.

Továbbá az apa elveszítette mindkét kiskorú lánya felett a szülői jogok gyakorlását.

Az ítélet ellen az ügyész az apa és a nő vonatkozásában súlyosításért fellebbezett, mivel az apa és a testvér vonatkozásában súlyosbító körülmény az, hogy rokoni kapcsolatban állnak a lánnyal. Minden szexuális erőszaktevő felmentésért fellebbezett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!