Alapjogokért Központ: Cseh Katalin egyszerre támadja a magyar szuverenitást és a magyar gyerekeket

Vágólapra másolva!
Ahogy azt az Origo megírta, Cseh Katalin momentumos képviselő az Európai Parlamentben a gyermekvédelmi törvény ellen lázít. Teszi ezt akkor, amikor Magyarországot példátlan pedofilbotrányok rázzák meg.
Vágólapra másolva!

Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az Origónak azt mondta, Cseh Katalin egyszerre akar fellépni Magyarország érdekei, a magyar szuverenitás ellen, és ezzel egyidejűleg a genderideológia mellett is, azaz végső soron a gyerekek ellen.

Kovács István felhívta a figyelmet arra, hogy

A GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNY MOSTANRA NEMCSAK KÖTELEZETTSÉGSZEGÉSI ELJÁRÁS TÁRGYA, HANEM AZ EURÓPAI UNIÓBAN A LÉTEZŐ ÖSSZES FÓRUMON, POLITIKAI ESZKÖZÖKKEL IS TÁMADJA AZT AZ EURÓPAI PARLAMENT, ILLETVE AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG, ÉS TERÍTÉKEN VAN A KONDICIONALITÁSI ELJÁRÁSBAN IS.


Mindez része annak a jól szervezett stratégiának, amelynek keretében lépésről lépésre kényszerítik rá a tagállamokat, hogy a köznevelésben, közoktatásban helyet adjanak a genderideológiának, a házasság intézményét megváltoztassák, és feltehetően előkészítsék a terepet az azonos neműek házasságának, majd utána számukra is megnyissák az örökbefogadás lehetőségét. A másik, hogy itt közvetlenül a magyar szuverenitásról van szó.

Ennek a kérdésnek az Alaptörvényig vezet az eredője, mely a gyermekeknek megkülönböztetett helyet biztosít, és a gyermekek jogait mindennel szemben védelmezi. Ennek eleget tenni a magyar államnak kötelessége.

A magyar baloldalnak pedig régóta az álláspontja, hogy a magyar államnak ne legyen semmilyen jogosítványa erre, hanem Brüsszelből mondhassanak meg mindent, emellett pedig kiemelt helyen biztosítsák a genderideológia terjedését Magyarországon.

- értékelte Kovács István.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!