A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Rendszeresen ütötte-vágta és fojtogatta élettársát egy kiskunhalasi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A Kiskunhalasi Járásbíróság tárgyalás nélkül, már az előkészítő ülésen elítélte azt a férfit, aki rendszeresen zaklatta és verte az élettársát Kiskunhalason. Az ítélet jogerős.
Vágólapra másolva!

A 28 éves férfi 2021 szeptemberében összejött egy kiskunhalasi nővel, de együttélésük alatt erőszakosan viselkedett, aminek féltékenysége volt az oka.Tavaly márciusban a férfi egy vita során többször pofon ütötte és gyomorszájon vágta a párját, ezért egy ideig külön éltek, de végül kibékültek. Május 20-án viszont a férfi végleg elköltözött el közös lakásukból. Ennek ellenére rendszeresen hívogatta a nőt és üzeneteket küldött neki, május 27-én pedig személyesen is találkoztak és vitatkoztak.

Aznap éjjel a férfi megjelent a nő lakásánál, betörte a kocsi szélvédőjét, majd bement a házba és többször megpofozta és fejen ütötte a nőt.

A nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek. A férfi bocsánatot kért, de aztán folytatta a zaklatást és hétvégente találkozgatott is a nővel.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Július 16-án közösen mentek el nyaralni, ami alatt a férfi szidta és megfenyegette a nőt, végül fojtogatta is. A nő rendőri segítséget kért és hazautazott.

A férfi nem hagyta abba a nő zaklatását.

Október 22-én felkereste a lakásán, átugrott a kerítésen és bejutott az udvarba, ahol a szúnyoghálót letépve bemászott a házba. A bent lévő nőt megragadta és fojtogatta, illetve a fejét is ütötte és számon kérte, hogy kivel és merre jár.

A nő az éjszaka többször megpróbált elmenekülni, amit a férfi erőszakkal megakadályozott és megfenyegette, hogy ha feljelenti, megöli.

A támadó végül csak másnap reggel hagyta el a lakást. A bíróság a férfit magánlaksértésben, kapcsolati erőszakban, személyi szabadság megsértésében, rongálásban és hatósági eljárásban elkövetett kényszerítésben találta bűnösnek és 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!