A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szijjártó Péter: Újabb légijárat létesül Kína és Magyarország között

SZIJJÁRTÓ Péter
Ningbo, 2023. május 16. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal a Kína-Közép-Európa kereskedelmi kiállítás megnyitóján a kínai Ningbóban 2023. május 16-án. A kiállításon Magyarország volt a díszvendég. MTI/KKM
Vágólapra másolva!
Újabb légijárat létesül Magyarország és Kína között: a China Eastern légitársaság június közepétől heti kétszer repül majd Ningbo és Budapest között - írta a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán szerdán. Szijjártó Péter hozzátette: Kínában a közelmúltban feloldották a koronavírus miatti korlátozásokat, így a kínai állampolgárok újra utazhatnak. Meg is indult a verseny Európában a kínai turistákért, és ebben a versenyben azok az országok lesznek nyertesek, amelyek több és jobb légi összeköttetéssel rendelkeznek Kínával.
Vágólapra másolva!

A miniszter beszámolt arról, hogy ennek érdekében nemrég módosították a kétoldalú légi közlekedési megállapodást, és az első jó hír meg is érkezett, hiszen újabb légijárat létesül a két ország között.

- írta. Ningbo eddig is fontos szerepet játszott a Kína-Közép-Európa kereskedelmi együttműködésben, ráadásul Kína negyedik legnagyobb gazdasági teljesítménnyel rendelkező tartományának logisztikai központja, erős autóiparral.

- hangsúlyozta a miniszter.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!