Elkábította és kirabolta jótevőjét egy nő Hajdúhadházán

Vágólapra másolva!
A nő korábban hosszú ideig lakott az idős férfi házában, majd később is többször visszament hozzá. Az élettársával együtt Debrecenbe költöztek, de ezek után is visszament a férfihoz. Elkábította és kirabolta a férfit, majd a bérlője szobájából is lopott.
Vágólapra másolva!

A 73 éves férfit hajdúhadházi otthonának egyik szobáját és a melléképületet is bérbe adta. Korábban egy szobában élt vele egy nő, aki 2018-ban elköltözött. Ezek után a nő különféle indokokkal gyakran elment a férfihoz.

Tavaly júliusban az élettársával együtt ment el a férfihoz, aki megengedte nekik, hogy napokig nála maradjanak.

Pár nappal később összepakoltak és elmentek, Debrecenben találtak albérletet.

Forrás: Ügyészség.hu

A nő még aznap délután visszament a férfihoz, aki a hosszas kopogás után beengedte. A nő elővett két poharat, kitöltötte a sört amit vitt, de a férfi poharába belekevert egy eddig ismeretlen port, hogy elkábítsa.

A férfi megitta a sört, majd rosszul lett és elájult. A nő ezt kihasználta és elvette a telefonját, a ruháit és valamennyi készpénzt.

Összesen 35 ezer forint kárt okozott a férfinak. Ezek után a bérlő szobájába is, ahonnan 23 ezer forint értékben lopott értékeket.

Amikor elment a házból, kívülről bezárta az ajtót és eltette a kulcsot.

A bérlő este 9 óra körül ért haza. Az ajtón nem tudott bemenni, de az ablakon keresztül látta, ahogy az idős férfi ájultan fekszik, ezért kihívta a rendőröket.

Az ügyészség rablás és lopás miatt emelt vádat a nő ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!