Brutálisan összeszúrkáltak egy salgótarjáni férfit a lakásán

Vágólapra másolva!
Rablás, súlyos testi sértés kísérlete és lopás miatt emeltek vádat a férfi ellen aki két embernek is elvitte a kocsiját, az egyiket pedig össze is szúrkálta.
Vágólapra másolva!

Egy 19 éves férfi júniusban egyik buszmegállóban megismerkedett egy részeg férfival, akivel egy boltban alkoholt vettek, amit együtt megittak. Később, a busz indulásáig, felmentek a részeg férfi lakására, ahol „füst" nevű kábítószert használtak. Az ismerős közben elmesélte a férfinak, hogy a kocsija a ház előtt parkol. A férfi ekkor eldöntötte, hogy megszerzi azt.

Amikor az ismerős kiment a mosdóba, a férfi megfogott egy csavarhúzót és rátámadt a házigazdára.

Többször megszúrta a hátán, mellkasán és a tenyerén.

Az áldozat ki tudott menekülni a lakásból, ahol segítséget hívott. Eközben a szúrkáló megszerezte a kulcsot és elhajtott az autóval. A rendőröknek sem állt meg, csak hosszas üldözés után sikerült elfogni.

Forrás: Nógrád Vármegyei Főügyészség

Az áldozat könnyebb sérülésekkel megúszta, de ez csak a szerencsének köszönhető. Kiderült, hogy a 19 éves férfi nem először került összetűzésbe a hatóságokkal. Májusban a barátja kocsijában ült, amikor bementek egy benzinkútra.

Amíg a barátja kifizette a tankolást, a férfi ellopta a kocsiját és egy közeli településen eladta.

Az ügyészség rablás, súlyos testi sértés kísérlete és lopás miatt emelt vádat a férfi ellen, valamint javasolták a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. A végzés jogerős – írja a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről